Joop Van den Ende en Mart Smeets te gast in 'De Wereld Draait Door'

woensdag 23 mei 2012

Elke dag van de week is er op Nederland 3 'De Wereld Draait Door'. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt dagelijks gasten en een tafelheer of -dame. Er wordt terug gekeken naar de actualiteit van de dag. Wat gebeurde er in het nieuws? Wat beheerste vandaag de media-actualiteit? En welke grappige tv-fragmenten zijn voorbij gekomen? Ook elke dag livemuziek mag niet ontbreken.

  • Theater- en musicalproducent Joop van den Ende en actrice Tjitske Reidinga over een nieuw toneelstuk dat te zien zal zijn in het DeLaMar Theater.
  • Muziek is er van de band The KIK. Vrijdag verschijnt hun debuutalbum ‘Springlevend’.
  • De finale van de rubriek ‘Sport Anders’, met sportjournalist en presentator Mart Smeets en Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband.
  • Tafeldame deze avond is Yvon Jaspers.

'De Wereld Draait Door', donderdag 24 mei om 19.30 uur op Nederland 3.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Lindsey uit Wetteren in 'Komen Eten' (foto: VIER -  SBS Belgium 2014)

Lindsey (20) is de vriendin van Mamoutou N'Diaye, ploegmaat van Jesper Jrgensen bij Zulte-Waregem. Lindsey heeft ondertussen al een aantal misssenlintjes verzameld, net als haar gasten Fauve en Leonie. Speciaal voor haar verloofde bekeerde Lindsey zich tot de islam. Veel veranderde er niet voor haar sinds ze moslima is, maar ze eet geen varkensvlees meer en drinkt ook geen alcohol. Nochtans schenkt ze mojito als aperitief, en dat populaire drankje gaat vlotjes naar binnen bij de andere dames. Met commentaar van Iwein Segers.

'Komen Eten', om 20.15 uur op VIER.

Dossiers