Joop Van den Ende en Mart Smeets te gast in 'De Wereld Draait Door'

woensdag 23 mei 2012

Elke dag van de week is er op Nederland 3 'De Wereld Draait Door'. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt dagelijks gasten en een tafelheer of -dame. Er wordt terug gekeken naar de actualiteit van de dag. Wat gebeurde er in het nieuws? Wat beheerste vandaag de media-actualiteit? En welke grappige tv-fragmenten zijn voorbij gekomen? Ook elke dag livemuziek mag niet ontbreken.

• Theater- en musicalproducent Joop van den Ende en actrice Tjitske Reidinga over een nieuw toneelstuk dat te zien zal zijn in het DeLaMar Theater.
  • Muziek is er van de band The KIK. Vrijdag verschijnt hun debuutalbum ‘Springlevend’.
  • De finale van de rubriek ‘Sport Anders’, met sportjournalist en presentator Mart Smeets en Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband.
  • Tafeldame deze avond is Yvon Jaspers.

'De Wereld Draait Door', donderdag 24 mei om 19.30 uur op Nederland 3.

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Vanavond start 'De Club', een humoristisch quizprogramma met Siska Schoeters waarin elke dag een nieuwe kandidaat probeert toe te treden tot 'De Club van Siska'. Maar de uitdager heeft het niet gemakkelijk, want de clubleden zijn slim, knap én grappig! En alleen die komen er in. De clubleden in deze aflevering zijn actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli.

'De Club', om 21.35 uur op Eén.