Joop Van den Ende en Mart Smeets te gast in 'De Wereld Draait Door'

woensdag 23 mei 2012

Elke dag van de week is er op Nederland 3 'De Wereld Draait Door'. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt dagelijks gasten en een tafelheer of -dame. Er wordt terug gekeken naar de actualiteit van de dag. Wat gebeurde er in het nieuws? Wat beheerste vandaag de media-actualiteit? En welke grappige tv-fragmenten zijn voorbij gekomen? Ook elke dag livemuziek mag niet ontbreken.

  • Theater- en musicalproducent Joop van den Ende en actrice Tjitske Reidinga over een nieuw toneelstuk dat te zien zal zijn in het DeLaMar Theater.
  • Muziek is er van de band The KIK. Vrijdag verschijnt hun debuutalbum ‘Springlevend’.
  • De finale van de rubriek ‘Sport Anders’, met sportjournalist en presentator Mart Smeets en Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband.
  • Tafeldame deze avond is Yvon Jaspers.

'De Wereld Draait Door', donderdag 24 mei om 19.30 uur op Nederland 3.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo 2BE logo 2014 V3

De vriendelijke Sherman Klump is een ongelofelijk dikke professor genetica. Op de universiteit leert hij de beeldschone Carla kennen, een nieuwe docente, die fan is van zijn werk. Hij is op slag verliefd, maar gefrustreerd door zijn overgewicht. Wanhopig zoekt Sherman een methode om snel af te vallen. Hij test een nieuwe formule en verandert hiermee in de slanke gluiperd Buddy Love. Sherman realiseert zich al snel dat hij een monster heeft gecreerd. Kan hij zijn afschuwelijke alter ego nog stoppen voor het te laat is, of wint Buddy de strijd?

Met: Eddie Murphy (Professor Sherman Klump/Buddy Love/Lance Perkins/Cletus 'Papa' Klump e.a.), Jada Pinkett Smith (Professor Carla Purty), James Coburn (Harlan Hartley), Larry Miller (Dean Richmond), David Chappelle (Reggie Warrington).

'The Nutty Professor', om 18.50 uur op 2BE.

Dossiers