Joop Van den Ende en Mart Smeets te gast in 'De Wereld Draait Door'

woensdag 23 mei 2012

Elke dag van de week is er op Nederland 3 'De Wereld Draait Door'. Matthijs van Nieuwkerk ontvangt dagelijks gasten en een tafelheer of -dame. Er wordt terug gekeken naar de actualiteit van de dag. Wat gebeurde er in het nieuws? Wat beheerste vandaag de media-actualiteit? En welke grappige tv-fragmenten zijn voorbij gekomen? Ook elke dag livemuziek mag niet ontbreken.

• Theater- en musicalproducent Joop van den Ende en actrice Tjitske Reidinga over een nieuw toneelstuk dat te zien zal zijn in het DeLaMar Theater.
  • Muziek is er van de band The KIK. Vrijdag verschijnt hun debuutalbum ‘Springlevend’.
  • De finale van de rubriek ‘Sport Anders’, met sportjournalist en presentator Mart Smeets en Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband.
  • Tafeldame deze avond is Yvon Jaspers.

'De Wereld Draait Door', donderdag 24 mei om 19.30 uur op Nederland 3.

Niels Destadsbader in 'Dansdate' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2014)

In deze halve finale strijden Sean & Allison, Kevin & Josje en Bieke & Erik voor een felbegeerd stekje in de finale. De drie duo's tonen het beste van zichzelf in maar liefst twee choreografien, aangeleerd door topchoreografen en beoordeeld door de jury en de kijker. Het belooft weer een verrassende mix van uiteenlopende dansstijlen te worden, waarin de deelnemende koppels zich van een heel andere kant laten zien tijdens de dans, de trainingen n daarbuiten.

'Dansdate', om 20.35 uur op VTM.