Wie worden de 4 finalisten van 'The Voice van Vlaanderen'?

donderdag 14 december 2017
Foto: VTM - MEDIALAAN 2017

'The Voice van Vlaanderen' nadert stilaan haar ontknoping. Op vrijdag 15 december staan de 8 overblijvende talenten in de halve finale. Daarin wordt de lat opnieuw een stuk hoger gelegd en moeten de kandidaten zich vastbijten in niet n, maar twee verschillende nummers: een solo-optreden en een duet.

De halve finale is allesbeslissend, want voor één kandidaat per team eindigt het 'Voice'-avontuur onverbiddelijk. Bert of Sima, Dries of Yoeri, Luka of Dieter en Amber of Bonni: wie wordt de finalist van zijn of haar team?

Publiek en coaches beslissen samen wie de 4 finalisten van 'The Voice' worden. Eerst verdelen de coaches Natalia, Koen Wauters, Alex Callier en Bart Peeters 100 punten over hun 2 kandidaten. Die punten worden omgezet in percentages. Vervolgens worden ook alle stemmen van het publiek herberekend in een percentage. Die twee percentages worden samengeteld en de kandidaat met de hoogste uitkomst mag op vrijdag 22 december zingen in de finale van 'The Voice van Vlaanderen'.

De vijfde liveshow wordt geopend door team Bart, dat het publiek en de kijkers meteen in de juiste stemming brengt met een uptemponummer van… een andere coach: Natalia’s Risin’. Bart nam het nummer al eens onder handen voor Liefde voor Muziek, maar welke muzikale verrassing heeft hij dit keer in petto? Muziek is er vrijdag ook van de Ierse band The Script. Danny O’Donoghue en zijn kompanen staan op het podium in de AED Studio’s in Lint en brengen hun nieuwste hit Arms Open.

Met deze nummers zetten de 8 kandidaten alles op alles in de halve finale:

Team Natalia
Bert (33, Tongerlo) zingt Eye of the Tiger van Survivor
Sima (17, Appelterre-Eichem) zingt Airplanes van B.o.B ft. Hayley Williams
Duet: The Look van Roxette

Team Alex
Dieter (29, Affligem) zingt Steady As She Goes van The Raconteurs
Luka (16, Wijgmaal) zingt Bittersweet Symphony van The Verve
Duet: Henry Lee van Nick Cave & PJ Harvey

Team Bart
Yoeri (33, Wilderen) zingt No Sound But The Wind van Editors
Dries (29, Denderleeuw) zingt Hymn For The Weekend van Coldplay
Duet: We Found Love - Rihanna

Team Koen
Amber (23, Gent) zingt You and I van Lady Gaga
Bonni (19, Merksem) zingt Strip That Down van Liam Payne
Duet: I Know What You Did Last Summer van Shawn Mendes

'The Voice van Vlaanderen', vrijdag 15 december om 20.35 uur bij VTM.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo n logo En logo

Ter gelegenheid van de kermis wordt er in de gemeente een koers voor amateurs georganiseerd. Pol rijdt mee voor de Kampioenen, om zo de herstellingswerken in de kleedkamer van de bezoekers te kunnen bekostigen. Fernand neemt diezelfde dag met zijn kampioen deel aan een duivenvlucht. Hij heeft het niet zo begrepen op de koers en steekt stokken in de wielen ... Carmen voelt zich gediscrimineerd, want de koers is enkel bedoeld voor mannen. Zij wil ook meerijden... En Pascale is jaloers wanneer er een jeugdvriendin van Maurice opduikt...

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers