VTM maakt zich op voor nieuw seizoen van 'Tegen De Sterren Op'

vrijdag 17 februari 2017
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

Op woensdag 22 februari gaat het zevende seizoen van 'Tegen De Sterren Op' van start. De negenkoppige cast, Nathalie Meskens, Ella Leyers, Guga Baúl, Jonas Van Geel, Walter Baele, Ivan Pecnik, Clara Cleymans, Chris Van Espen en Tine Embrechts, heeft grootse plannen met de nieuwe reeks, die actueler dan ooit zal zijn.

De acteurs nemen zo kort mogelijk voor de dag van uitzending op, om nog meer en sneller op de actualiteit in te spelen. 'De Tegen De Sterren Op'-bende krijgt bovendien een nieuw decor, kruipt in de huid van massa’s nieuwe personages én ook de echte BV's zullen oog in oog komen te staan met hun imitaties.

In de laatste aflevering van 'Alloo Bij', op dinsdag 21 februari, gaat Luk op pad met sexuologe Goedele Liekens. Hij neemt haar mee naar haar oude school en het huis waar ze ooit als studente op kot zat. Goedele wordt ook gevolgd tijdens de opnames van haar nieuw programma in Nederland, enkele meetings in Londen, een evenement van de Verenigde Naties en op haar eigen verjaardagfeestje.

Vanaf maandag 20 februari staat Sofie Dumont een hele week in de keuken van regisseur Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert.

Op woensdag 22 februari is er een nieuwe aflevering van het gloednieuwe programma 'Gezond Verstand', waarin doorsnee Vlamingen de belangrijkste nieuwtjes en sappigste roddels van de week becommentariëren.

Op maandag 20 februari start het vierde, nieuwe seizoen van 'Chicago PD'. Daarin moeten de politieagenten van het Chicago Police Department de gevolgen dragen van het drama dat hen in het hart van de organisatie heeft getroffen. Een nieuwe agente maakt haar intrede in het korps, Julie Tay, een rol van de Chinese actrice Li Jun Li ('Quantico', 'Blindspot').

Op zaterdag 18 februari is er tot slot de tv-première van 'Mortdecai', met in de hoofdrol Johnny Depp, die het titelpersonage Charlie Mortdecai, een bizarre kunsthandelaar, vertolkt. De opportunistische en malafide Mortdecai reist de wereld rond om een gestolen schilderij te bemachtigen. Maar zijn missie verloopt niet zonder slag of stoot: enkele boze Russen, de Britse geheime dienst, zijn mooie vrouw en een internationale terrorist zitten hem op de hielen. De prent is gebaseerde op de komische thrillers van de Britse kunstenaar en schrijver Kyril Bonfiglioli. Ook Oscarwinnares Gwyneth Paltrow en Ewan McGregor maken deel uit van de cast.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo VTM

Melanie Parker, architecte en moeder van Sammy, en Jack Taylor, columnist voor een krant en vader van Maggie, zijn allebei gescheiden. Wanneer hun twee kinderen door een misverstand hun schoolreis missen, zit het viertal met elkaar opgescheept. Aanvankelijk vlot het niet tussen Melanie en Jack, aangezien de twee hun negatieve ervaringen uit het verleden op elkaar projecteren, maar langzaam lijken ze toch naar elkaar toe te groeien.

'One Fine Day', film met oa. George Clooney, om 21.50 uur op VTM.

Dossiers