TV-première 'London Has Fallen' bij VTM

vrijdag 24 november 2017

Op vrijdag 25 november is er de tv-première van 'London Has Fallen', het vervolg op 'Olympus Has Fallen'. De cast van de actiethriller met o.a. Gerard Butler, Morgan Freeman en Aaron Eckhart, krijgt opnieuw te maken met een terroristische aanslag.

De actie heeft zich ditmaal verplaatst van het Witte Huis naar de stad Londen, waar de Engelse premier onder verdachte omstandigheden dood wordt aangetroffen. De wereld ligt plots in de handen van slechts drie personen: de president van de Verenigde Staten, zijn meest betrouwbare geheim agent en een Engelse MI-6 agent...

Op dinsdag 28 november trekt Staf Coppens naar het kasteel van Loppem voor de tweede aflevering van 'Rijker Dan je Denkt?'. Het gebouw heeft een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis van België. De experten ontvangen er mensen die hopen een waardevol object in handen te hebben en scheppen duidelijkheid over de waarde ervan.

Op dinsdag 28 november vertoeft Cathérine Moerkerke bij de meest agressieve dames van Vlaanderen in de vierde aflevering van 'CATHéRINE'. De High Risk Unit in Zelzate is de best beveiligde psychiatrische vrouwenafdeling van het land. De 18 vrouwen die er zitten hebben criminele feiten gepleegd, vaak gruwelijke. Ze hebben vaak psychopathische eigenschappen en zijn door een rechter ontoerekeningsvatbaar verklaard.

De Kreuners maken een comeback. De ideale gelegenheid voor Walter Grootaers om in 'Ge Hadt Erbij Moeten Zijn' op woensdag 29 november een sappig verhaal te vertellen over de populaire groep en hun vrouwenperikelen. Kamagurka vertelt over hoe hij ooit werd opgeroepen om zijn legerdienst te doen. En wat voor Tom Waes misschien het ultieme avontuur lijkt, was voor Tim Van Aelst een absolute nachtmerrie: survival in de wildernis van Canada.

De aankondiging van Nathalie Meskens op donderdag 30 november dat zijn laatste 24 uren ingaan, zet Herman Brusselmans aan het denken. 'Ik denk bijna elke dag aan de dood', klinkt het. Het liefst zou Herman gewoon niets doen en de uren aftellen, maar dat is buiten Nathalie gerekend. Zij bezorgt hem een prachtige 'laatste dag' in het bijzijn van zijn ex-vrouw Tania en zijn vriendin Lena.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Zomerkost' (foto: Eén - © VRT 2017)

Jeroen Meus doet ook dit seizoen de zomer door. Binnenkort trekt hij naar Spanje om daar overheerlijke zomerkost klaar te maken, maar voor het zover is kookt hij nog even in eigen land. De populaire tv-chef zoekt de speelpleinen op en maakt klaar wat de spelende kids graag naar binnen werken. Beginnen doet Jeroen met een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.

'Dagelijkse Zomerkost', om 19.40 uur op Eén.

Dossiers