'Thuis' is terug! - INHOUDEN week 35

zaterdag 27 augustus 2016
Foto: En - VRT 2016

Ein-de-lijk is het maandag zover! Het nieuwe seizoen van 'Thuis' begint weer op En. Kan Tom William stoppen? En wat met Marianne? Om over Olivia nog maar te zwijgen... Het aftellen kan beginnen!

 

 Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 29 augustus - aflevering 4026
Charité verneemt wat er met Hélène gebeurd is. Femke en Peter hebben hun jawoord gegeven. Simonne en Waldek zijn in de war na hun kus. Frank moet zich bij de feiten neerleggen.

Dinsdag 30 augustus - aflevering 4027
Nancy heeft een verrassing voor het pasgetrouwde koppel. Stan en Emma krijgen slecht nieuws. Simonne wil Julia liever niet onder ogen komen. In de Withoeve moeten ze het werk met een man minder doen.

Woensdag 31 augustus - aflevering 4028
Frank en Toon hebben ruzie. Simonne en Angèle zien elkaar. Nancy is in de wolken na een bespreking over haar aandeel in de Withoeve.

Donderdag 1 september - aflevering 4029
Stan heeft het enorm moeilijk en voelt zich schuldig, maar kan troost en steun vinden bij Charité. Jessica wordt ondervraagd door de politie. Nancy haar hoofd staat niet naar feesten. Paulien is kwaad.

Vrijdag 2 september - aflevering 4030
Nancy bezoekt Eddy in de gevangenis. Luc is over zijn toeren. Bob en Jana moeten een verklaring afleggen aan de politie. Judith moet haar kinderen nog iets belangrijks vertellen.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

NIET VERGETEN: herhaling seizoensfinale zondag 28 augustus om 20.00 uur op Eén!

Bekijk de inhouden van vroeger en nu ook in onze soap-rubriek!

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier


TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kotmadam' (foto: VTM -  MEDIALAAN 2018)

'De Kotmadam' is terug voor het 23ste seizoen. En in aflevering 1 is Jeanne in alle staten: bij de beenhouwer in de buurt is de vitrine beklad en bij de bakker om de hoek werd de vitrine ingegooid. Jef heeft er geen oren naar. Hij loopt op wolkjes omdat hij visgerief gekregen heeft van een zieke kameraad.

'De Kotmadam', om 19.50 uur op VTM.

Dossiers