'Sturm der Liebe' - INHOUDEN week 11

zondag 11 maart 2018
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2018

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 12 maart - aflevering 2491
Natascha is woedend als ze erachter komt dat Friederike Michael chanteert. Om haar therapie niet in gevaar te brengen, vraagt Natascha toch aan Michael om op haar verzoek in te gaan. Adrian gaat 20% van de Fürstenhof-aandelen kopen. Luisa en Sebastian gaan op zoek naar een geschikte datum voor hun trouwfeest.

Dinsdag 13 maart - aflevering 2492
Adrian wil graag samen met Clara gaan paragliden, maar hij weet niet dat Clara hoogtevrees heeft. Beatrice voelt zich niet goed in haar vel. Wanhopig probeert ze Friedrich te versieren en dat laat hem niet koud. Luisa probeert Sebastians familie uit te nodigen voor de trouw.

Woensdag 14 maart - aflevering 2493
Nu Adrian mede-eigenaar is van het Fürstenhof besluit hij op inspectie te gaan. Adrian stelt zich meteen vragen over de fitnesstraining van Nils. Desirée, de zus van David, komt aan in het Fürstenhof. Ze heeft financiële problemen en hoewel David haar niet meteen uit de nood kan helpen, biedt hij haar wel een slaapplek aan. Sebastian en zijn neef Berti proberen hun problemen uit het verleden los te laten. Clara probeert met Adrian te praten over haar gevoelens, maar Adrian heeft het zo druk dat hij geen oog voor haar heeft.

Donderdag 15 maart - aflevering 2494
Michael probeert Friederike te slim af te zijn en hoopt haar zo lang mogelijk in Frankfurt te houden voor het werk. Clara en Adrian brengen samen een gezellige avond door. Berti probeert een band te regelen voor het trouwfeest van Luisa en Sebastian. Nils is niet meer zeker van zijn baan in het Fürstenhof en maakt daarom een belangrijke beslissing die zijn carrière vooruit kan helpen.

Vrijdag 16 maart - aflevering 2495
Luisa blijft een slecht gevoel hebben bij Berti. Natascha is van slag wanneer ze beseft dat Michael en Friederike samen de nacht hebben doorgebracht. Nils besluit zelfstandige te worden en wil een fysiotherapiepraktijk openen.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag om 17.35 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers