'Met Vier in Bed' sluit de week af in La Villa Rosalie

woensdag 12 juni 2013

La Villa Rosalie is een pittoreske bed & breakfast die gelegen is in Ventabren, een oud Provençaals dorp in het zuiden van Frankrijk.

Het was jarenlang het vakantiehuis van de familie van uitbaatster Agnès, die er enkele jaren geleden startte met gastenkamers. La Villa Rosalie heeft ze genoemd naar haar grootmoeder en naar haar favoriete bloem: een roos. Agnes is dol op het contact met mensen en legt haar gasten maar al te graag in de watten. Ze wil er dan ook voor zorgen dat haar collega-uitbaters niets te kort komen bij hun laatste overnachting.

'Met Vier in Bed', donderdag 13 juni om 20.30 uur op VTM.

Bekijk de vorige aflevering!

logo VTM logo VTM

Melanie Parker, architecte en moeder van Sammy, en Jack Taylor, columnist voor een krant en vader van Maggie, zijn allebei gescheiden. Wanneer hun twee kinderen door een misverstand hun schoolreis missen, zit het viertal met elkaar opgescheept. Aanvankelijk vlot het niet tussen Melanie en Jack, aangezien de twee hun negatieve ervaringen uit het verleden op elkaar projecteren, maar langzaam lijken ze toch naar elkaar toe te groeien.

'One Fine Day', film met oa. George Clooney, om 21.50 uur op VTM.