'Met Vier in Bed' sluit de week af in La Villa Rosalie

woensdag 12 juni 2013

La Villa Rosalie is een pittoreske bed & breakfast die gelegen is in Ventabren, een oud Provenaals dorp in het zuiden van Frankrijk.

Het was jarenlang het vakantiehuis van de familie van uitbaatster Agnès, die er enkele jaren geleden startte met gastenkamers. La Villa Rosalie heeft ze genoemd naar haar grootmoeder en naar haar favoriete bloem: een roos. Agnes is dol op het contact met mensen en legt haar gasten maar al te graag in de watten. Ze wil er dan ook voor zorgen dat haar collega-uitbaters niets te kort komen bij hun laatste overnachting.

'Met Vier in Bed', donderdag 13 juni om 20.30 uur op VTM.

Bekijk de vorige aflevering!

Vitaya logo V3

Manuela heeft een paar jaar geleden besloten om door het leven te gaan als Sweet Lolita. Haar moeder Astrid maakt zich vreselijke zorgen en ze durft geen winkel meer met haar in te gaan. Manuela vindt het heel erg lastig dat haar moeder haar niet accepteert zoals zij wil zijn. Maar achter al die rushes en roze pruiken zit misschien wel een heel bijzonder verhaal. Sylvia staat in Haarlem bekend als T-Chilly knotsgek. Want knotsgek dat is ze. Uitdagend dansend op de bar, gehuld in strakke jurkjes... alles kan en alles mag. Haar dochter Samantha heeft de hulp van Gordon ingeschakeld want ze is zwanger en wil absoluut geen oma die schaarsgekleed achter haar kinderwagen loopt.

'Hotter Than My Daughter', om 21.00 uur op Vitaya.