'Met Vier in Bed' sluit de week af in La Villa Rosalie

woensdag 12 juni 2013

La Villa Rosalie is een pittoreske bed & breakfast die gelegen is in Ventabren, een oud Provençaals dorp in het zuiden van Frankrijk.

Het was jarenlang het vakantiehuis van de familie van uitbaatster Agnès, die er enkele jaren geleden startte met gastenkamers. La Villa Rosalie heeft ze genoemd naar haar grootmoeder en naar haar favoriete bloem: een roos. Agnes is dol op het contact met mensen en legt haar gasten maar al te graag in de watten. Ze wil er dan ook voor zorgen dat haar collega-uitbaters niets te kort komen bij hun laatste overnachting.

'Met Vier in Bed', donderdag 13 juni om 20.30 uur op VTM.

Bekijk de vorige aflevering!

logo één logo Eén logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eén.