'Met Vier in Bed' sluit de week af in La Villa Rosalie

woensdag 12 juni 2013

La Villa Rosalie is een pittoreske bed & breakfast die gelegen is in Ventabren, een oud Provençaals dorp in het zuiden van Frankrijk.

Het was jarenlang het vakantiehuis van de familie van uitbaatster Agnès, die er enkele jaren geleden startte met gastenkamers. La Villa Rosalie heeft ze genoemd naar haar grootmoeder en naar haar favoriete bloem: een roos. Agnes is dol op het contact met mensen en legt haar gasten maar al te graag in de watten. Ze wil er dan ook voor zorgen dat haar collega-uitbaters niets te kort komen bij hun laatste overnachting.

'Met Vier in Bed', donderdag 13 juni om 20.30 uur op VTM.

Bekijk de vorige aflevering!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo één logo V3 één V3

Nu Joke getraind wordt door wereldkampioen thaiboksen Gregory, is ze klaar voor haar eerste wedstrijd full contact. Daarbij mogen de vechters doorgaan tot een knock-out. Wanneer de bel van de eerste ronde gaat, staan al haar zintuigen op scherp. Niels heeft nog altijd geen job en neemt daarom een onbetaalde fotoshoot aan. Hij moet een halfnaakte zombie spelen in de sneeuw, enkele uren rijden buiten Tokio. Voor Maarten breekt een groot moment aan: hij geeft voor de eerste keer een butlercursus aan het personeel van een hotel in Rusland. Er blijkt een uiterst strenge leraar in hem te schuilen. Patrick viert Nieuwjaar met zijn New Yorkse 'mama's' Mildred en Joyce. Het nieuwe jaar blijkt goed nieuws voor hem in petto te hebben...

'Wereldsteden', om 22.15 uur op Eén.

Dossiers