'Komen Eten' gaat maandag van start met een gloednieuw seizoen
Vanaf maandag 16 april haalt VIER zijn beste servies weer uit de kast voor het negentiende (!) seizoen van 'Komen Eten'. De hoofdingrediënten bestaan nog steeds uit vier Komen Eters die zoals altijd voor tonnen sfeer en gezelligheid zorgen. Ivan Pecnik kruidt af met sappige commentaar.
Het nieuwe seizoen wordt in gang gezet door de 26-jarige Ans uit Ekeren. Ze kiest voor een menu met een bijzondere twist: Ans tovert haar gerechten op tafel zonder haar kookvuur aan te raken. De 56-jarige Dirk is een trotse gids aan de Belgische kust. Zijn gasten ontvangt hij op een woonboot en verwent Dirk met enkele lekkere streekproducten. Peter (49) werkt als wellness, sport en business coach in Schaarbeek en heeft een bijzonder levensverhaal. Binnenkort wordt hij 50 en op dat moment zal hij ook 20 jaar seropositief zijn. De 40-jarige Myriam sluit de Komen Eten-week af in Grembergen. Myriam is op zoek naar wat extra plezier en avontuur in het leven, dus een avontuurlijke 'Komen Eten'-week is dan ook een uitdaging die ze absoluut wil aangaan.
Maandag 16 april: Ans uit Ekeren
Ans is boekhoudster, maar is zeker niet 'saai' zoals het cliché voorschrijft. Haar leven is gevuld met speciale hobby's zoals snelwandelen en kleuren voor volwassenen. Normaal volgt Ans een koolhydraatarm dieet, maar voor 'Komen Eten' laat ze dat dieet even voor wat het is. Ze kiest wel voor een bijzonder menu, want Ans tovert haar gerechten op tafel zonder haar kookvuur aan te raken... Hopelijk smaakt het ook allemaal.
'Komen Eten', vanaf maandag 16 april om 19.45 uur op VIER.