'Home and Away' - INHOUDEN week 43

zaterdag 21 oktober 2017
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingrediŽnten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.Deze week in 'Home and Away':

Maandag 23 oktober - aflevering 6615
Phoebe en Justin proberen Nate en Tori te koppelen. Hunter vindt een manier om meer tijd met Olivia door te brengen. Matt en Evelyn proberen Ellie te overtuigen om mee naar Vietman te gaan. Justin stelt een belangrijke vraag aan Phoebe.

Dinsdag 24 oktober - aflevering 6616
Phoebe is helemaal in de war door Justins huwelijksaanzoek. Heeft het aanzoek hun relatie op het spel gezet? VJ is onzeker over de opvoeding van Luc en twijfelt of hij wel een goede vader voor haar is. Oliva en Hunter denken na over samenwonen. Wat vinden Leah en Irene van dat idee?

Woensdag 25 oktober - aflevering 6617
Brody probeert een verdrietige Justin gerust te stellen terwijl Kat praat met Phoebe. Komt het nog goed tussen Justin en Phoebe? Irene doet Leah en VJ een voorstel om te helpen met de opvoeding van Luc. De huizenjacht van Oliva en Hunter gaat niet zo vlot als eerst gedacht.

Donderdag 26 oktober - aflevering 6618
Leah is kwaad op Irene omdat ze Luc permanent in huis wil nemen. Komt de vriendschap van de twee vriendinnen hiermee in gevaar? Ash is niet klaar om zijn broer te vergeven dat hij gelogen heeft over zijn dood. John krijgt goed nieuws, maar de vreugde is van korte duur wanneer Ash hem duidelijk nog niet kan vergeven voor de dood van Billie.

Vrijdag 27 oktober - aflevering 6619
De problemen tussen Tori en Nate blijven zich opstapelen. John zit nog steeds met een enorm schuldgevoel en besluit dat hij nood heeft aan een frisse start. Brody voelt zich slecht in zijn vel.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Birgit Van Mol in 'Het Jaaroverzicht van VTM NIEUWS' (foto: VTM - © VMMa 2013)

Acht jaar geleden, in 2001, hielp cipier Walter Donckers een gevangene ontsnappen uit de gevangenis van Antwerpen. Donckers was 250.000 euro beloofd, maar achteraf bleek het om vals geld te gaan. Donckers gaf zich aan en werd veroordeeld tot 3 jaar cel. Vandaag, 2009, heeft de ex-cipier zijn straf uitgezeten en heeft hij toch nog zijn droom bereikt. Momenteel leidt hij een prinsenleventje in KroatiŽ. 2. 'Telefacts' gaat op zoek naar de oudste moeder ter wereld. De Indische Raja werd pas op haar zeventigste moeder. Momenteel staat ze op het punt van de troon te worden gestoten door een Britse vrouw van 72, Jenny.

'Telefacts', om 22.20 uur bij VTM.

Dossiers