'Home and Away' - INHOUDEN week 43

zaterdag 21 oktober 2017
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN 2017

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingrediŽnten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.Deze week in 'Home and Away':

Maandag 23 oktober - aflevering 6615
Phoebe en Justin proberen Nate en Tori te koppelen. Hunter vindt een manier om meer tijd met Olivia door te brengen. Matt en Evelyn proberen Ellie te overtuigen om mee naar Vietman te gaan. Justin stelt een belangrijke vraag aan Phoebe.

Dinsdag 24 oktober - aflevering 6616
Phoebe is helemaal in de war door Justins huwelijksaanzoek. Heeft het aanzoek hun relatie op het spel gezet? VJ is onzeker over de opvoeding van Luc en twijfelt of hij wel een goede vader voor haar is. Oliva en Hunter denken na over samenwonen. Wat vinden Leah en Irene van dat idee?

Woensdag 25 oktober - aflevering 6617
Brody probeert een verdrietige Justin gerust te stellen terwijl Kat praat met Phoebe. Komt het nog goed tussen Justin en Phoebe? Irene doet Leah en VJ een voorstel om te helpen met de opvoeding van Luc. De huizenjacht van Oliva en Hunter gaat niet zo vlot als eerst gedacht.

Donderdag 26 oktober - aflevering 6618
Leah is kwaad op Irene omdat ze Luc permanent in huis wil nemen. Komt de vriendschap van de twee vriendinnen hiermee in gevaar? Ash is niet klaar om zijn broer te vergeven dat hij gelogen heeft over zijn dood. John krijgt goed nieuws, maar de vreugde is van korte duur wanneer Ash hem duidelijk nog niet kan vergeven voor de dood van Billie.

Vrijdag 27 oktober - aflevering 6619
De problemen tussen Tori en Nate blijven zich opstapelen. John zit nog steeds met een enorm schuldgevoel en besluit dat hij nood heeft aan een frisse start. Brody voelt zich slecht in zijn vel.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.

Dossiers