'Home and Away' - INHOUDEN week 39

zaterdag 23 september 2017
Foto: Vitaya- © MEDIALAAN 2017

Een portie zon, zee en strand is altijd een goed idee! En in Summer Bay hebben ze die ingrediënten in overvloed. Helaas krijgen de inwoners ook dagelijks hun portie drama te verwerken. Dat is al jaar en dag het succesrecept van 'Home and Away'.

 

Deze week in  'Home and Away':

Maandag 25 september - aflevering 6595

Justin is woedend wanneer hij hoort dat Riley terug in Summer Bay is. Evelyn helpt Kat met haar onderzoek. Tori staat voor een moeilijke keuze. Kiest ze voor Nate of Riley?

Hunter zijn hart is gebroken wanneer hij merkt dat Mason en Oliva dichter naar elkaar toegroeien. Marilyn heeft het steeds moeilijker met haar brandwonden. Leah ontdekt het geheim van Zac.

Dinsdag 26 september - aflevering 6596

Billie wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Tori wordt steeds meer in de armen van Riley geduwd. Zac en Leah maken ruzie over de terugkomst van Sam.

Woensdag 27 september - aflevering 6597

VJ en Billie krijgen in het ziekenhuis het slechte nieuws te horen van Nate. Komt alles goed met Billie? VJ neemt Billie mee naar het strand om samen naar de zonsondergang te kijken. Ondertussen blijft Leah boos op Zac.

Donderdag 28 september - aflevering 6598

John ziet een ambulance op het strand, terwijl VJ en Leah in het ziekenhuis aankomen. Niemand weet waar Billie is en Ash gaat zoeken naar zijn zus, maar dan krijgt hij het slechte nieuws van VJ te horen.

Vrijdag 29 september - aflevering 6599

Phoebe is een wrak. Ze kan maar niet geloven dat Billie er niet meer is. Justin probeert haar zo goed mogelijk op te vangen. Marilyn voelt zich hulpeloos en besluit een brief te schrijven waarin ze al haar gevoelens neerschrijft.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Staf Coppens (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2016)

Voor deze laatste aflevering zijn Staf en zijn experten te gast in de Zoo van Antwerpen. Een man heeft een halsketting bij die ontworpen zou zijn door Salvador Dalí. Klopt dat? En wat zegt dat over de waarde? Een verzamelaar heeft twee strips bij: één van Lucky Luke en één van Jerommeke, gepersonaliseerd en gehandtekend door de tekenaars. Expert Karl krijgt dan weer een klein schilderijtje van de hand van de kunstenaar Chauvin te zien. De eigenaar kocht het voor amper 500 euro en deed daarmee wellicht een heel goede zaak. Maar de grootste vondst van de dag is ongetwijfeld een bronzen beeld van de hand van J. Dupon, een belangrijke Belgische beeldhouwer.

'Rijker dan je Denkt?', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers