'Grillmasters' op bezoek in Limburg bij godin van de Griekse keuken

woensdag 16 mei 2018
Foto: VIER - Š SBS Belgium 2018

De vijf overblijvende 'Grillmasters' duo's trekken in de aflevering van donderdag 17 mei naar Limburg. Seppe stelt er hen voor aan de godin van de Griekse keuken, chef Efgenia.

Zij laat de duo’s proeven van enkele Griekse delicatessen met lamsvlees. Ineke en Sofie trekken hun neus op voor de soep van lamsorganen, maar de lamsklootjes zijn wél een hit.  Daarna is het aan de duo’s zelf. Ze moeten een mixed grill van lamsvlees maken. Voor Adel en Ivan is dit een thuismatch. Marc en Mario kunnen alweer terugvallen op hun technische bagage. En Nick en Kevin plunderen de kruidentuin van Efgenia om het lamsvlees een lekkere smaak te geven. Maar welk duo gaat met de felbegeerde vrijstelling aan de haal?

'Grillmasters', donderdag 17 mei om 20.35 uur op VIER.

logo Canvas logo

Frank wil Bogdan gebruiken om Waldman te pakken te krijgen, maar hij botst daarbij op een oude liefde en op een heel gevaarlijk kantje van Bogdan. Sara houdt zich thuis verborgen. Ze is bang dat Waldman haar zal komen zoeken, nu hij haar identiteit achterhaald heeft. Waldman is bezig met een grote drugsdeal en daarbij worden geen slachtoffers gespaard. Sara komt meer te weten over Bogdans verleden tijdens de Balkanoorlog. Ze is er dan ook van overtuigd dat hij de bom heeft gemaakt waarmee de moord op haar ouders gepleegd werd.

'Advokaten', om 20.40 uur op Canvas.