'Familie' - INHOUDEN week 39

zaterdag 23 september 2017
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2017

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 

 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 25 september - aflevering 6009

Het plan van Simon lijkt effect te hebben op Stefanie. Inspecteur Tom Scheerlinck volgt een nieuwe piste om de dader op te sporen. Guido wil verdwijnen, maar Stan probeert op hem in te praten. Wils is niet tevreden over Marie en wil dat Fashion alsnog ingaat op zijn exclusiviteitsaanbod.

Guido belandt in een hachelijke situatie. Simon blijft zich erg jaloers gedragen, tot grote ergernis van Stefanie. Zij dreigt ermee om een einde te maken aan hun relatie. Linda worstelt meer en meer met haar leugen. Lars treedt doortastend op naar Wils toe, maar dat blijft niet zonder gevolgen.

Dinsdag 26 september - aflevering 6010

Emma is kapot van het nieuws dat ze te horen heeft gekregen. Peter wil een afspraakje regelen met Amélie, en ook Linda wil een gezellige avond organiseren voor haar en Jan. Tom vraagt Marie om de sessies met Stefanie verder te zetten. Zij lijkt zich plots een belangrijk detail te herinneren over haar ontvoerder.

Woensdag 27 september - aflevering 6011

Tom hoopt dat de herinnering van Stefanie het onderzoek in een stroomversnelling kan brengen. Faroud doet een onaangename ontdekking. Emma licht Jan en Linda in over Guido. Evy besluit een positief en eerlijk artikel te schrijven over Guido. Lars flirt opnieuw met Véronique, maar zij lijkt aan zijn verleidingen te kunnen weerstaan.

Donderdag 28 september - aflevering 6012

Wils zet Marie verder onder druk. Véronique lucht haar hart bij Rudi. Leen wil haar relatie met Faroud verder uitbouwen en onderneemt stappen. Het verhaal van Guido staat uitgebreid in alle kranten. Jan wil er niets meer over horen. Peter loopt een blauwtje bij Amélie. Mieke en Niko geven hem raad.

Vrijdag 29 september - aflevering 6013

Marie vertrouwt Wils een geheim toe dat Lars in diskrediet kan brengen. Linda heeft geweldig nieuws. Peter lokt Amélie voor een lunchdate. Emma probeert de draad van haar leven opnieuw op te pikken, hoewel haar dat zwaar valt. Ze zoekt troost bij Hanne. Zjef en Rudi lichten Eva en Manon in over de beslissing die ze hebben genomen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu ook in onze soap-rubriek!TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Philippe Geubels (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2015)

In een unieke mix tussen human interest en comedy gaat Philippe Geubels op zoek naar de grenzen van zijn humor en lacht met mensen met wie je eigenlijk niet mag lachen. Deze week trekt hij op avontuur met vier mensen met een fysieke beperking en speelt voor hen een comedyvoorstelling over fysieke beperkingen.

'Taboe', om 20.25 uur op Eén.

Dossiers