Donderdag in 'Komen Eten': Marc uit Koekelare

woensdag 19 april 2017
Foto: VIER - © SBS Belgium 2017

Gastheer Marc (45) uit Koekelare is een harde werker en combineert twee jobs, die van schepen en supermarktmedewerker. Hij heeft er zijn levenswerk van gemaakt om de streek te promoten.

Zijn vlees gaat hij rechtstreeks halen bij de boer. Op zijn menu staat een foto van een visser, want Marc heeft zijn hart heeft verloren aan de zee en brengt zijn vrije tijd graag al vissend door. Ook Marc gaat deze week volop voor de overwinning.

'Komen Eten', donderdag 20 april om 19.50 uur op VIER.

'The Hunger Games' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2014)

Een filmtrilogie die op de verplichte must-see lijst moet staan van iedereen. We bevinden ons in de nabije toekomst, waar Noord-Amerika geteisterd wordt door natuurrampen en oorlog. Noord-Amerika staat onder leiding van president Snow, die 'Panem' zoals hij het heeft hernoemd, onderverdeelde in twaalf districten. Elk jaar worden uit elk district twee deelnemers uitgeloot om in een competitie de andere spelers uit te schakelen. Het volk wordt gedwongen om deze wedstrijden te volgen, enerzijds voor vermaak, anderzijds ter intimidatie. Katniss, die haar al langer stoort aan het beleid van 'haar' president, neemt vrijwillig deel om de plaats van haar zusje, die geselecteerd was, over te nemen.

Met o.a. Jennifer Lawrence en Josh Hutcherson ea.

'The Hunger Games', om 20.35 uur op Q2.