Dinsdag in 'Komen Eten': Carl uit Gent

maandag 20 maart 2017
Foto: VIER - Š SBS Belgium 2017

Carl uit Gent is marktkramer en verkoopt Gentse Cuberdons of 'Neuzen'. Zijn huis lijkt wel op Neuzenland, zo zegt hij zelf. Maar naast neuzen bezit Carl ook een grote collectie hoeden, want zonder hoed kan hij niet werken.

Ondanks het feit dat Carl eigenlijk een West-Vlaming is en 15 jaar geleden pas naar Gent is verhuisd, is hij heel fier op zijn stad. Hij ontvangt zijn gasten voor het aperitief dan ook in Het Gravensteen. Daar serveert hij hen een gin met een neuzeke in. Voor het echte werk verhuizen ze naar Carls huis, waar Carl alvast indruk maakt met zijn voor- en hoofdgerecht.

'Komen Eten', dinsdag 21 maart om 20.35 uur op VIER.

logo Canvas logo

Frank wil Bogdan gebruiken om Waldman te pakken te krijgen, maar hij botst daarbij op een oude liefde en op een heel gevaarlijk kantje van Bogdan. Sara houdt zich thuis verborgen. Ze is bang dat Waldman haar zal komen zoeken, nu hij haar identiteit achterhaald heeft. Waldman is bezig met een grote drugsdeal en daarbij worden geen slachtoffers gespaard. Sara komt meer te weten over Bogdans verleden tijdens de Balkanoorlog. Ze is er dan ook van overtuigd dat hij de bom heeft gemaakt waarmee de moord op haar ouders gepleegd werd.

'Advokaten', om 20.40 uur op Canvas.