De highlights van Q2

vrijdag 22 juni 2018

Wie zich wil voorbereiden op het concert van Ed Sheeran op Festivalpark Werchter op zondag 1 juli, kan op vrijdag 29 juni om 23.35 uur afstemmen op Q2 voor de 'Qdoc - Ed Sheeran Live at Wembley'.

De documentaire bestaat uit beeldmateriaal van de drie uitverkochte shows van Ed Sheeran in Wembley Stadium in Londen. Tijdens deze concerten speelde de populaire singer-songwriter voor meer dan 240.000 mensen en was daarmee de eerste artiest ter wereld die drie Wembley-shows achter elkaar uitverkocht. Ed Sheeran brengt zijn bekendste hits 'The A Team', 'Sing' en 'Thinking Out Loud', en zingt een duet met Elton John. De documentaire geeft ook een unieke kijk in het leven van Ed Sheeran tijdens zijn tournee.

Op zaterdag 23 juni is er om 20.50 uur de tv-première van 'Breakout' met Brendan Fraser (Jack), bekend van 'The Mummy'-trilogie, en Prison Break-ster Dominic Purcell (Tommy). In de Canadese actiethriller krijgt een kampeertrip een vreselijke wending voor Mikey en Jen wanneer ze getuige zijn van een moord. De twee worden het volgende doelwit van de moordenaars. Hun vader Jack probeert uit de gevangenis te ontsnappen om zijn kinderen te redden.

Jeroen Meus in 'Dagelijkse Zomerkost' (foto: En -  VRT 2017)

Jeroen Meus doet ook dit seizoen de zomer door. Binnenkort trekt hij naar Spanje om daar overheerlijke zomerkost klaar te maken, maar voor het zover is kookt hij nog even in eigen land. De populaire tv-chef zoekt de speelpleinen op en maakt klaar wat de spelende kids graag naar binnen werken. Beginnen doet Jeroen met een ideaal vieruurtje met zomers fruit en romige vanille voor alleman.

'Dagelijkse Zomerkost', om 19.40 uur op En.