De highlights van Play Sports

donderdag 23 november 2017

We naderen het moment van de waarheid in de Europa League, waar we toe zijn aan de voorlaatste speeldag! Bilbao ontvangt Hertha in een wedstrijd waar beide teams nood hebben aan de drie punten als ze hun Europees avontuur willen verlengen.

Mis ook niets van Köln – Arsenal, Everton – Atalanta en Milan – Austria Wien!

Vrijdag is het alweer tijd voor de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van 'Belga Sport'. Een portret over het ter ziele gegane F1-team Onyx-Moneytron en de drijvende kracht achter dit project, de flamboyante Jean-Pierre Van Rossem.

In eigen land staan er komend weekend ook enkele mooie affiches op de voetbalkalender! Club Brugge ontmoet Zulte Waregem voor een West-Vlaamse derby en KRC Genk krijgt Standard op bezoek. Komende woensdag hernemen we ook de Croky Cup met twee toppers in de achtste finale; Anderlecht – Standard en Zulte Waregem – Club Brugge!

Liverpool – Chelsea is dé kraker van de speeldag in de Premier League. Mignolet versus Courtois, wie houdt zijn netten schoon? In La Liga staan de nummers één en twee tegenover elkaar, Barça ontvangt het herboren Valencia!

Natuurlijk is er niet alleen voetbal, maar ook de Wereldbekermanche veldrijden in het Duitse Zeven. Rijdt Mathieu Van der Poel de tegenstand opnieuw in de vernieling of krijgen we toch een andere winnaar?

Tot slot is er nog basketbal in de NBA tussen Minnesota en Phoenix, golf in zowel Hong Kong als Australië én de afsluiter van het Formule 1-seizoen in Abu Dhabi!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 23 november tot en met woensdag 29 november, zie playsports.be.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van de Kinderkliniek' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2018)

De twaalfjarige Freddy is al tien jaar in behandeling bij Dr. Van Hoeck, professor in de kindernefrologie. Freddy leeft met één nier die nog maar voor dertig procent functioneert en dus dringt een niertransplantatie zich op. Finn werd een jaar geleden doorverwezen naar de dienst oncologie, nadat de huisarts een verdikking in zijn kaak vaststelde. Na verschillende onderzoeken bleek het resultaat positief en werd 'high risk' leukemie bij het jongetje vastgesteld. Dr. Verlooy en zijn team stellen alles in z'n werk om Finn te genezen én ondertussen kind te laten zijn.

'Helden van de Kinderkliniek', om 21.10 uur op VTM.

Dossiers