De highlights van Cartoon Network en Boomerang voor maart

woensdag 28 februari 2018
Foto: Š Boomerang 2015

Het is 'heldentijd' met de gloednieuwe live-actie spelshow van Cartoon Network: 'Ben 10 Challenge'. Kinderen uit verschillende landen krijgen de unieke kans om in de huid te kruipen van hun favoriete kinderheld, Ben 10!

De spelshow vol actie daagt teams van twee kinderen, samen met een volwassene, uit om drie ultieme uitdagingen aan te gaan. De uitdagingen testen de snelheid, kracht en Ben 10 vaardigheden om vijanden te verslaan. Van het verzamelen van buitenaardse wezens en het testen van de kennis over Ben 10, tot het transformeren tot XLR8 en racen over de hete lava; deze show zit boordevol snelle actie en spanning van start tot finish!

De superspannende 'Ben 10 Challenge' is te zien vanaf 3 maart om 9.30 uur op Cartoon Network.

Nieuwe afleveringen van 'Teen Titans Go!'
Vanaf 12 maart, elke weekdag om 15.55 uur

De Teen Titans – Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy en Raven – presenteren gloednieuwe, hilarische avonturen in 'TEEN TITANS GO!'. Ontdek hoe het leven van een tiener-superheld er nu echt uitziet… Stap in de wereld van deze superhelden en beleef tal van avonturen die gaan van het redden van de wereld tot aan het samenwonen zonder volwassen toezicht en natuurlijk alle hilarische momenten daar tussenin. Eén ding is zeker met deze Titans: ze staan altijd klaar voor avontuur, binnen en buitenshuis.

Nieuwe afleveringen van 'De Powerpuff Girls'
Vanaf 24 maart, zaterdag en zondag om 8.10 uur

De stad Townsville ziet er op het eerste gezicht uit als een prachtige, bruisende stad, maar laat je niet voor de gek houden! Het kwaad loert overal! Er zijn maar drie meisjes die de slechteriken op afstand kunnen houden: Blossom, Bubbles en Buttercup, beter bekend als de Powerpuff Girls!

Het combineren van school, op tijd naar bed gaan en gigantische monsters verslaan lijkt misschien lastig, maar samen kunnen de Powerpuff Girls de hele wereld aan. Ze nemen het op tegen de grootste schurken en laten zien hoe het nu echt is om als meisjes te vechten!

Ga klaar zitten voor de nieuwste avonturen van 'De Powerpuff Girls', vanaf 24 maart elk weekend om 8.10 uur.

Special: Mr. Bean Weekend!
Vanaf 3 maart, zaterdag en zondag om 10.00 uur

Volg de vreemde, maar hilarische Mr. Bean, die samen met zijn beste vriend Teddy in de meest doldwaze situaties terechtkomt. Bovendien is er ook nog zijn strenge huisbaas en haar akelige kat die hij moet zien te ontlopen.

Stem je tv af op Boomerang voor het Mr. Bean Weekend! Vanaf zaterdag 3 maart ieder weekend om 10.00 uur!

Nieuwe afleveringen van 'Bunnicula'
Vanaf 12 maart, van maandag tot en met zondag om 16.55 uur

Eeuwenlang zat hij achter slot en grendel, Dracula’s vroegere huisdier Bunnicula. Dit paranormale konijn, dat niets van bloed moet hebben, geeft de voorkeur aan groentesap dat hem superkrachten geeft. Nu woont hij samen met de 11-jarige Mina, met de paranoïde kat Chester en met Harold, de eenvoudige, maar lieve hond. Wanneer vreemde dingen gebeuren, staat Bunnicula klaar om de dag te redden, maar is hij niet de zelf de veroorzaker van deze problemen? Chester denkt van wel!

Persbericht Day One MPM
http://www.boomerangtv.nl

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Frank wil Bogdan gebruiken om Waldman te pakken te krijgen, maar hij botst daarbij op een oude liefde en op een heel gevaarlijk kantje van Bogdan. Sara houdt zich thuis verborgen. Ze is bang dat Waldman haar zal komen zoeken, nu hij haar identiteit achterhaald heeft. Waldman is bezig met een grote drugsdeal en daarbij worden geen slachtoffers gespaard. Sara komt meer te weten over Bogdans verleden tijdens de Balkanoorlog. Ze is er dan ook van overtuigd dat hij de bom heeft gemaakt waarmee de moord op haar ouders gepleegd werd.

'Advokaten', om 20.40 uur op Canvas.

Dossiers