Champignons bij de vleet en Italiaanse hoogstandjes in 'Komen Eten'
De nieuwe 'Komen Eten'-week wordt in gang gezet door Kevin (27) uit Geel. Kevin is single en wil zijn vrouwelijke gasten imponeren met... champignons.
In Hoegaarden waagt de twintigjarige Alison haar kans met een Vlaamse klassieker: stoofvlees (met Hoegaardenbier uiteraard). Elly (39) uit Leuven wil niet alleen straf uit de hoek komen met haar kookkunsten, ze hoopt ook indruk te maken met haar virtuoze pianospel. Voordat de week definitief wordt afgesloten in Neerpelt, neemt de 26-jarige Vincenzo zijn gasten nog even mee op een culinaire reis door Italië. Buon appetito!
Maandag: Kevin uit Geel
Kevin (27) is een vlotte Antwerpenaar uit Geel en werkt als attractie-operator in Bobbejaanland. Hij houdt van zijn job omdat hij altijd blije gezichten ziet. Kevin is single en hoopt dat hij drie bevallige, vrijgezelle dames mag verwelkomen. Zijn menu heeft hij door zijn zusje op een snijplank laten schrijven. Kevin maakt als voorgerecht toast champignon. Ook als hoofdgerecht serveert hij champignons want hij is ‘een grote champignonfan’. Kevin serveert zelfgemaakte kroketten, maar kan hij zijn gasten hier ook mee imponeren?
'Komen Eten', maandag 3 april om 19.50 uur op VIER.