Dinsdag in 'Komen Eten': Ines uit Maasmechelen

maandag 8 april 2013

Bediende Ines (31) uit Maasmechelen doet mee aan 'Komen Eten' om nieuwe mensen te leren kennen en om samen met hen lol te trappen. Normaal let ze erg op haar lijn, maar voor dit programma maakt ze graag een uitzondering.

Haar relatie liep nog niet zo lang geleden op de klippen, nu woont Ines al twee maanden in haar nieuwe huis. Het is heel gezellig ingericht, een beetje naar het beeld van Ines zelf. Ze is namelijk een spontane, goedlachse en rustieke meid. Als hobby verzamelt ze strips van Kiekeboe en puzzels tussen duizend en duizend vijfhonderd stukken.

Ines gaat tijdens 'Komen Eten' heel gestructureerd te werk en volgt nauwgezet haar recepten. Op die manier zou er niks mogen mis lopen. Bovendien mogen haar gasten beschikken over een zilveren bestek en plaatst de gastvrouw van vanavond zelfgebloemschikte stukken op tafel om het geheel nog een extra ‘touch’ te geven.

'Komen Eten', dinsdag 9 april om 20.15 uur op VIER.

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Vanavond start 'De Club', een humoristisch quizprogramma met Siska Schoeters waarin elke dag een nieuwe kandidaat probeert toe te treden tot 'De Club van Siska'. Maar de uitdager heeft het niet gemakkelijk, want de clubleden zijn slim, knap én grappig! En alleen die komen er in. De clubleden in deze aflevering zijn actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli.

'De Club', om 21.35 uur op Eén.