Dinsdag in 'Komen Eten': Ines uit Maasmechelen

maandag 8 april 2013

Bediende Ines (31) uit Maasmechelen doet mee aan 'Komen Eten' om nieuwe mensen te leren kennen en om samen met hen lol te trappen. Normaal let ze erg op haar lijn, maar voor dit programma maakt ze graag een uitzondering.

Haar relatie liep nog niet zo lang geleden op de klippen, nu woont Ines al twee maanden in haar nieuwe huis. Het is heel gezellig ingericht, een beetje naar het beeld van Ines zelf. Ze is namelijk een spontane, goedlachse en rustieke meid. Als hobby verzamelt ze strips van Kiekeboe en puzzels tussen duizend en duizend vijfhonderd stukken.

Ines gaat tijdens 'Komen Eten' heel gestructureerd te werk en volgt nauwgezet haar recepten. Op die manier zou er niks mogen mis lopen. Bovendien mogen haar gasten beschikken over een zilveren bestek en plaatst de gastvrouw van vanavond zelfgebloemschikte stukken op tafel om het geheel nog een extra ‘touch’ te geven.

'Komen Eten', dinsdag 9 april om 20.15 uur op VIER.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Afspraak in Rio' (foto: Eén - © VRT 2014)

Eén volgt het onvoorspelbare parcours van tien Belgische atleten en één Belgisch team in de aanloop naar de Olympische Spelen van Rio in 2016. Een van de atleten is wielrenster Jolien D'hoore, die haar studies even opzij zet om haar volledig te kunnen toeleggen op de Spelen. Dylan Borlée mag het voor het eerst tegen zijn broers opnemen in een topmeeting.Eén jaar na de Olympische Spelen in London duikt zwemmer Pieter Timmers het zwembad in om zich te meten met andere zwemmers tijdens het WK in Barcelona.Lindsey De Grande weigert zich neer te leggen bij het feit dat de ziekte leukemie het einde van haar atletiekcarrière betekent.

'Afspraak in Rio', om 20.35 uur op Eén.

Dossiers