Dinsdag in 'Komen Eten': Ines uit Maasmechelen

maandag 8 april 2013

Bediende Ines (31) uit Maasmechelen doet mee aan 'Komen Eten' om nieuwe mensen te leren kennen en om samen met hen lol te trappen. Normaal let ze erg op haar lijn, maar voor dit programma maakt ze graag een uitzondering.

Haar relatie liep nog niet zo lang geleden op de klippen, nu woont Ines al twee maanden in haar nieuwe huis. Het is heel gezellig ingericht, een beetje naar het beeld van Ines zelf. Ze is namelijk een spontane, goedlachse en rustieke meid. Als hobby verzamelt ze strips van Kiekeboe en puzzels tussen duizend en duizend vijfhonderd stukken.

Ines gaat tijdens 'Komen Eten' heel gestructureerd te werk en volgt nauwgezet haar recepten. Op die manier zou er niks mogen mis lopen. Bovendien mogen haar gasten beschikken over een zilveren bestek en plaatst de gastvrouw van vanavond zelfgebloemschikte stukken op tafel om het geheel nog een extra ‘touch’ te geven.

'Komen Eten', dinsdag 9 april om 20.15 uur op VIER.

Vitaya logo V3

Manuela heeft een paar jaar geleden besloten om door het leven te gaan als Sweet Lolita. Haar moeder Astrid maakt zich vreselijke zorgen en ze durft geen winkel meer met haar in te gaan. Manuela vindt het heel erg lastig dat haar moeder haar niet accepteert zoals zij wil zijn. Maar achter al die rushes en roze pruiken zit misschien wel een heel bijzonder verhaal. Sylvia staat in Haarlem bekend als T-Chilly knotsgek. Want knotsgek dat is ze. Uitdagend dansend op de bar, gehuld in strakke jurkjes... alles kan en alles mag. Haar dochter Samantha heeft de hulp van Gordon ingeschakeld want ze is zwanger en wil absoluut geen oma die schaarsgekleed achter haar kinderwagen loopt.

'Hotter Than My Daughter', om 21.00 uur op Vitaya.