Dinsdag in 'Komen Eten': Ines uit Maasmechelen

maandag 8 april 2013

Bediende Ines (31) uit Maasmechelen doet mee aan 'Komen Eten' om nieuwe mensen te leren kennen en om samen met hen lol te trappen. Normaal let ze erg op haar lijn, maar voor dit programma maakt ze graag een uitzondering.

Haar relatie liep nog niet zo lang geleden op de klippen, nu woont Ines al twee maanden in haar nieuwe huis. Het is heel gezellig ingericht, een beetje naar het beeld van Ines zelf. Ze is namelijk een spontane, goedlachse en rustieke meid. Als hobby verzamelt ze strips van Kiekeboe en puzzels tussen duizend en duizend vijfhonderd stukken.

Ines gaat tijdens 'Komen Eten' heel gestructureerd te werk en volgt nauwgezet haar recepten. Op die manier zou er niks mogen mis lopen. Bovendien mogen haar gasten beschikken over een zilveren bestek en plaatst de gastvrouw van vanavond zelfgebloemschikte stukken op tafel om het geheel nog een extra ‘touch’ te geven.

'Komen Eten', dinsdag 9 april om 20.15 uur op VIER.

Club Brugge (foto:  Sporting Telenet 2014)

Dat Club Brugge niet goed aan het nieuwe seizoen begonnen is met een nederlaag tegen AA Gent in de Supercup en een 2-1-nederlaag tegen Sint-Truiden, is het minste wat we kunnen zeggen. Hopelijk kunnen ze vanavond Europees wel aanknopen met een zege. Ze nemen het op verplaatsing op tegen het Griekse Panathinaikos. Met een goede uitgangspositie proberen ze volgende week de klus te klaren en door te gaan naar de tweede voorronde van de UEFA Champions League. Moedig de mannen van Michel Preudhomme aan vanuit je zetel en geniet van hopelijk een goede pot voetbal.

'UEFA Champions League: Panathinaikos - Club Brugge', om 19.45 uur bij 2BE.