Maandag in 'Binnenstebuiten': schone schijn (preview!)

zondag 7 juli 2013

Op maandag 8 juli gaat 'Binnenstebuiten' haar tweede week in. En opnieuw mogen huisarts Sara (Sara Vertongen), sociaal assistente Judith (Ella Leyers) seksuologe Els (Lotte Pinoy), psycholoog Frederik (Bert Cosemans) en verpleger Tim (Yemi Oduwale) heel wat bekende gezichten ontvangen.

Op het appel verschijnen deze week o.m. Pieter Bamps, Katrien Vandendries, Camilia Blereau, Arnold Willems, Ini Massez en Margot Hallemans.

Schone Schijn - aflevering 6 op maandag 8 juli
Charlotte Verbist, een klassevolle dame, komt met haar acht maanden oude zoontje binnengestormd in het gezondheidcentrum. De diagnose wijst in de richting van een dehydratatie. Dokter Sara maakt een afspraak bij hun pediater, maar Charlotte en haar zoontje komen niet opdagen. Els heeft heel wat goed te maken bij Judith, die haar patiënten voor de zoveelste keer naar huis moet sturen...

Tinneke Caels, die in deze aflevering van 'Binnenstebuiten' gestalte geeft aan Charlotte Verbist, is bekend van haar rollen in 'Thuis' en in de telenovelle 'Louislouise' bij VTM. Ook Pieter Bamps (die Tommy speelt) mag al heel wat televisierollen achter zijn naam schrijven. Naast tal van gastrollen was hij te zien als 'slechterik' Glenn in 'Familie', journalist Arne in 'Wittekerke' en als Pieter Wellens in de serie 'David'.

'Binnenstebuiten', maandag 8 juli om 20.20 uur op VTM.

Bekijk de volgende aflevering!

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo 2BE logo 2014 V3

De vriendelijke Sherman Klump is een ongelofelijk dikke professor genetica. Op de universiteit leert hij de beeldschone Carla kennen, een nieuwe docente, die fan is van zijn werk. Hij is op slag verliefd, maar gefrustreerd door zijn overgewicht. Wanhopig zoekt Sherman een methode om snel af te vallen. Hij test een nieuwe formule en verandert hiermee in de slanke gluiperd Buddy Love. Sherman realiseert zich al snel dat hij een monster heeft gecreerd. Kan hij zijn afschuwelijke alter ego nog stoppen voor het te laat is, of wint Buddy de strijd?

Met: Eddie Murphy (Professor Sherman Klump/Buddy Love/Lance Perkins/Cletus 'Papa' Klump e.a.), Jada Pinkett Smith (Professor Carla Purty), James Coburn (Harlan Hartley), Larry Miller (Dean Richmond), David Chappelle (Reggie Warrington).

'The Nutty Professor', om 18.50 uur op 2BE.

Dossiers