Maandag in 'Binnenstebuiten': schone schijn (preview!)

zondag 7 juli 2013

Op maandag 8 juli gaat 'Binnenstebuiten' haar tweede week in. En opnieuw mogen huisarts Sara (Sara Vertongen), sociaal assistente Judith (Ella Leyers) seksuologe Els (Lotte Pinoy), psycholoog Frederik (Bert Cosemans) en verpleger Tim (Yemi Oduwale) heel wat bekende gezichten ontvangen.

Op het appel verschijnen deze week o.m. Pieter Bamps, Katrien Vandendries, Camilia Blereau, Arnold Willems, Ini Massez en Margot Hallemans.

Schone Schijn - aflevering 6 op maandag 8 juli
Charlotte Verbist, een klassevolle dame, komt met haar acht maanden oude zoontje binnengestormd in het gezondheidcentrum. De diagnose wijst in de richting van een dehydratatie. Dokter Sara maakt een afspraak bij hun pediater, maar Charlotte en haar zoontje komen niet opdagen. Els heeft heel wat goed te maken bij Judith, die haar patiënten voor de zoveelste keer naar huis moet sturen...

Tinneke Caels, die in deze aflevering van 'Binnenstebuiten' gestalte geeft aan Charlotte Verbist, is bekend van haar rollen in 'Thuis' en in de telenovelle 'Louislouise' bij VTM. Ook Pieter Bamps (die Tommy speelt) mag al heel wat televisierollen achter zijn naam schrijven. Naast tal van gastrollen was hij te zien als 'slechterik' Glenn in 'Familie', journalist Arne in 'Wittekerke' en als Pieter Wellens in de serie 'David'.

'Binnenstebuiten', maandag 8 juli om 20.20 uur op VTM.

Bekijk de volgende aflevering!

Club Brugge (foto:  Sporting Telenet 2014)

Dat Club Brugge niet goed aan het nieuwe seizoen begonnen is met een nederlaag tegen AA Gent in de Supercup en een 2-1-nederlaag tegen Sint-Truiden, is het minste wat we kunnen zeggen. Hopelijk kunnen ze vanavond Europees wel aanknopen met een zege. Ze nemen het op verplaatsing op tegen het Griekse Panathinaikos. Met een goede uitgangspositie proberen ze volgende week de klus te klaren en door te gaan naar de tweede voorronde van de UEFA Champions League. Moedig de mannen van Michel Preudhomme aan vanuit je zetel en geniet van hopelijk een goede pot voetbal.

'UEFA Champions League: Panathinaikos - Club Brugge', om 19.45 uur bij 2BE.