De weekplannen van Vitaya

vrijdag 21 april 2017

Op zondag 23 april start bij Vitaya het derde seizoen van de Nederlandse docureeks 'Liefs Uit'. Op maandag 23 april start het achtste seizoen van 'My Kitchen Rules'. Hieronder nog enkele andere blikvangers.

Op vrijdag 28 april brengt Vitaya om 20.45 uur de tv-première 'A Mother Betrayed' met Lynn Collins (Monica) en Adam Kaufman (Kevin) in de hoofdrollen. De Amerikaanse thriller brengt het verhaal van weduwe Moncia die opnieuw verliefd wordt en trouwt met Kevin. Wanneer Monica last krijgt van hoofdpijn en hallucinaties wordt ze opgenomen in een ziekenhuis voor mensen met een mentale ziekte. Al snel heeft Monica door dat haar man haar leven wil stelen en haar dochter wil meenemen.

Op woensdag 26 april om 20.40 uur kunnen de Vitaya-kijkers genieten van de romantische komedie 'Confessions of a Shopaholic' met Isla Fisher (Rebecca Bloomwood), Hugh Dancy (Luke Brandon), Krysten Ritter (Suze) in de hoofdrollen. Rebecca Bloomwood woont samen met haar beste vriendin in een klein appartement in New York en heeft een saaie job waar ze niet veel betaald wordt. Rebacca kan het geld nochtans goed gebruiken want ze heeft een shopverslaving en hierdoor heeft ze al een hoop schulden opgelopen. Rebecca heeft geluk wanneer ze als journaliste wordt aangenomen bij een financieel tijdschrift. Maar wanneer Rebecca verliefd wordt op de hoofdredacteur dreigt haar geheim uit te komen. Zal hij ontdekken dat ze eigenlijk een shopaholic is?

Op donderdag 27 april staat om 20.40 uur de actiethriller 'Salt' op het programma met Angelina Jolie (Evelyn Salt), Liev Schreiber (Ted Winter) en Chiwetel Ejiofor (Peabody) in de hoofdrollen. De film werd in 2011 genomineerd voor een Oscar. Angelina Jolie speelt de rol van Evelyn Salt, een CIA-agente die tijdens een ondervraging wordt beschuldigd een ondergedoken Russische spion te zijn, die van plan is de president van Rusland te vermoorden.TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De 3 Wijzen' (foto: En -  VRT 2017)

Speciaal voor Iedereen tegen kanker ontvangt presentator Kobe Ilsen d originele 3 Wijzen in deze aflevering. Jacques Vermeire, Gerty Christoffels en Walter Grootaers voelen zich meteen weer als een vis in het water. Ze spelden maar wat graag de kandidaten de meest gekke verhalen op de mouw. En die kandidaten zijn MNM-dj's Julie Van den Steen en Aster Nzeyimana. Het doel is duidelijk: zo veel mogelijk geld vergaren voor de strijd tegen kanker.

'De 3 Wijzen', om 20.25 uur op En.

Dossiers