Een brug te ver voor Michel in 'The Sky is the Limit'

maandag 20 maart 2017
Foto: VIER - © SBS Belgium 2017

Michel heeft de smaak van het reizen nu echt te pakken gekregen en verrast Sofie met een trip naar Denemarken. Ze beslissen om de hoogste brug van het land te beklimmen en Michel loopt trots voorop.

Maar wanneer zijn hoogtevrees genadeloos toeslaat, moet de karavaan plots halt houden en begint de afdaling voor het koppel sneller dan verwacht. Gelukkig hangt er ook romantiek in de lucht.

Peter en Faith hebben een weekendje zonder de kinderen gepland om Faiths verjaardag in stijl te vieren. Peter boekte de grootste suite van het extravagante Bentley Hotel in Londen. Naast een vertederende speech, heeft hij nog een bijzondere verrassing voor Faith in petto. En wanneer Peter ook zichzelf wil verwennen met een Engels maatpak, schrikt hij toch even wanneer zijn maten worden opgenomen.

Ook Philip en Aisha trekken erop uit en kiezen voor de zon in Marbella, waar ze samen met enkele vrienden van een welverdiende vakantie genieten. Wanneer de mannen gaan golfen, blijkt Philip over de grootste handicap te beschikken. (Niet in golftermen gesproken).

'The Sky is the Limit', dinsdag 21 maart om 20.35 uur op VIER.

logo één logo Eén logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eén.