Dinsdag in 'Komen Eten': Carl uit Gent

maandag 20 maart 2017
Foto: VIER - © SBS Belgium 2017

Carl uit Gent is marktkramer en verkoopt Gentse Cuberdons of 'Neuzen'. Zijn huis lijkt wel op Neuzenland, zo zegt hij zelf. Maar naast neuzen bezit Carl ook een grote collectie hoeden, want zonder hoed kan hij niet werken.

Ondanks het feit dat Carl eigenlijk een West-Vlaming is en 15 jaar geleden pas naar Gent is verhuisd, is hij heel fier op zijn stad. Hij ontvangt zijn gasten voor het aperitief dan ook in Het Gravensteen. Daar serveert hij hen een gin met een neuzeke in. Voor het echte werk verhuizen ze naar Carls huis, waar Carl alvast indruk maakt met zijn voor- en hoofdgerecht.

'Komen Eten', dinsdag 21 maart om 20.35 uur op VIER.

logo VTM logo VTM

Melanie Parker, architecte en moeder van Sammy, en Jack Taylor, columnist voor een krant en vader van Maggie, zijn allebei gescheiden. Wanneer hun twee kinderen door een misverstand hun schoolreis missen, zit het viertal met elkaar opgescheept. Aanvankelijk vlot het niet tussen Melanie en Jack, aangezien de twee hun negatieve ervaringen uit het verleden op elkaar projecteren, maar langzaam lijken ze toch naar elkaar toe te groeien.

'One Fine Day', film met oa. George Clooney, om 21.50 uur op VTM.