Dinsdag in 'Komen Eten': Carl uit Gent

maandag 20 maart 2017
Foto: VIER - © SBS Belgium 2017

Carl uit Gent is marktkramer en verkoopt Gentse Cuberdons of 'Neuzen'. Zijn huis lijkt wel op Neuzenland, zo zegt hij zelf. Maar naast neuzen bezit Carl ook een grote collectie hoeden, want zonder hoed kan hij niet werken.

Ondanks het feit dat Carl eigenlijk een West-Vlaming is en 15 jaar geleden pas naar Gent is verhuisd, is hij heel fier op zijn stad. Hij ontvangt zijn gasten voor het aperitief dan ook in Het Gravensteen. Daar serveert hij hen een gin met een neuzeke in. Voor het echte werk verhuizen ze naar Carls huis, waar Carl alvast indruk maakt met zijn voor- en hoofdgerecht.

'Komen Eten', dinsdag 21 maart om 20.35 uur op VIER.

logo één logo Eén logo

Aan de hand van gesprekken met onder meer mensen die rechtstreeks betrokken waren bij de aanslagen zoeken Martine Tanghe en Lieven Van Gils het antwoord op de vraag: zijn wij veranderd? Gasten zijn o.m. basketbalspeler Sebastien Bellin (die dag aanwezig op de luchthaven), premier Charles Michel en minister Jan Jambon, Rudi Vranckx, hulpverleners, slachtoffers en nabestaanden. Er zal ook muziek zijn, van Bart Peeters en een 22-koppig koor, en reportages van o.m. Karine Claassen, Lidewij Nuitten en Machteld Libert.

Speciale uitzending n.a.v. de aanslagen in Zaventem en Maalbeek 1 jaar geleden.

'22/3 - 1 jaar later', om 20.40 uur op Eén.