Diverse voetbaltoppers dit weekend op Play Sports

donderdag 20 april 2017

Komend weekend staan er heel wat toppers in het voetbal op het programma. In België is er de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge. In Spanje hebben we Real Madrid en Barcelona die El Clásico spelen en in Nederland staat de topper tussen PSV en Ajax op het menu!

Ook in de NBA zijn de Play-Offs al van start gegaan! Zo spelen zondag de twee grote kandidaten voor de MVP-award tegen elkaar: Russell Westbrook en de Oklahoma City Thunder tegen James Harden en de Houston Rockets. Maar ook bij ons gaat het basketbal gewoon door met wedstrijden zoals Oostende tegen Limburg.

Daarnaast is het tennistoernooi in Monte Carlo volop aan de gang. Kan David Goffin een rol van betekenis spelen? In onze Hoogvliegers van deze week doet hij dat sowieso.

Verder is er nog hockey, motorcross, golf en volleybal. Voor ieder wat wils!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van 20 april tot en met woensdag 26 april kijk op http://www.playsports.be.

logo Canvas logo

Op zekere dag krijgen negen verschillende personen in en rond San Fernando Valley, Californië, door een samenloop van omstandigheden met elkaar te maken. Toeval, een gemeenschappelijk verleden, specifieke keuzes, de goddelijke voorzienigheid: dat alles draagt ertoe bij dat hun levens met elkaar verweven raken en dat de dag voor elk van hen eindigt met een climax...

Drama van Paul Thomas Anderson.

'Magnolia' (in het kader van Cinema Canvas), om 22.15 uur op Canvas.