Twee tv-premières op Q2

vrijdag 19 mei 2017

Q2 zendt op zondag 21 mei om 20.35 uur een nieuwe aflevering van 'Peking Express' uit. De duo's racen vanuit de stad Thakhek door het prachtige Laotiaanse binnenland tot in Pakse. Maar hoe goed kennen de duo's elkaar eigenlijk?

Tijdens een spannende proef in Savannakhet nemen Sean en Rik de proef op de som. Met de finale in het vooruitzicht, is de motivatie extra groot bij de deelnemers en zet iedereen alles op alles om een amulet te winnen. Welke duo's spelen uiteindelijk de finale in de wereldberoemde tempels van Angkor Wat in Cambodja?

Oscarwinnares Jennifer Lawrence is deze week in twee verschillende films te zien bij Q2. Op zaterdag 20 mei is ze om 20.35 uur naast Hugh Jackman ('Les Misérables') en Halle Berry ('Monster's Ball') te zien als Raven/Mystique in de Oscargenomineerde film 'X-Men: Days of Future Past'. In de Golden Globe-genomineerde film 'The Hunger Games', op donderdag 25 mei, speelt ze om 20.35 uur de strijdlustige Katniss Everdeen aan de zijde van Liam Hemsworth ('The Expendables 2') en Stanley Tucci ('The Lovely Bones').

Er zijn ook twee tv-premières bij Q2. Op zaterdag 20 mei staat om 23.00 uur de horrorfilm 'Evil Dead' op het programma. Enkele dagen later, op vrijdag 26 mei, brengt de zender om 20.35 uur het oorlogsverhaal 'Jarhead 2: Field of Fire'.

Siska Schoeters (foto: TVvisie - © Roger Mortelmans 2017)

Vanavond start 'De Club', een humoristisch quizprogramma met Siska Schoeters waarin elke dag een nieuwe kandidaat probeert toe te treden tot 'De Club van Siska'. Maar de uitdager heeft het niet gemakkelijk, want de clubleden zijn slim, knap én grappig! En alleen die komen er in. De clubleden in deze aflevering zijn actrice Frances Lefebure, presentatrice Dina Tersago en journaliste Ihsane Chioua Lekhli.

'De Club', om 21.35 uur op Eén.