Play Sports volgt titelstrijd op de voet

woensdag 17 mei 2017

Speelt Anderlecht kampioen of wordt het toch nog Club Brugge? Donderdag krijgt Paars-Wit al een eerste kans om het af te maken, maar lukt hen dat ook? Club Brugge kan de titel nog pakken als het de komende twee wedstrijden wint én Anderlecht puntenverlies lijdt.

Verder gaat de strijd om een Europees ticket ook verder. Dit weekend komen we te weten welke ploegen volgend seizoen mogen aantreden in Europa.

Daarnaast zijn er zaterdag en zondag ook de finales in het hockey. Bij de dames krijgen we een strijd tussen Braxgata en Gantoise, bij de mannen gaat het tussen Dragons en Herakles. Wie mag zich op het einde van het weekend landskampioen noemen?

Ook motorsportliefhebbers worden komend weekend weer in de watten gelegd. Er wordt gestreden om de overwinning in de MX GP, Formula E en WRC!

Naast al deze beproefde recepten, is het ook tijd voor wielrennen op Play Sports! Volgende week start namelijk de Ronde van de Fjorden. Wie mag zich de opvolger van Alexander Kristoff noemen?

Tot slot is er nog tennis met het ATP tornooi in Rome en de Play-Offs in het Belgische basketbal. Keuze in overvloed dus!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 18 mei tot en met woensdag 24 mei, check http://www.playsports.be.

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Telefacts Zomer neemt je mee in de wereld van luxueuze megajachten. Hier geldt: hoe groter, hoe beter. Als je boot geen vijftig meer lang is, dan tel je niet in deze wereld. The place to be voor de superrijken is niet langer een of ander Caraďbisch eiland, maar de poolstreken. De nieuwste hype onder de megajachten zijn dan ook de expeditiejachten.

'Telefacts Zomer', om 21.55 uur op VTM.