Twee must see films volgende week op Vitaya

vrijdag 17 februari 2017

Op maandag 20 februari brengt Vitaya om 20.40 de romantische komedie 'How To Lose a Guy in 10 Days' met in de hoofdrollen Oscargenomineerde actrice Kate Hudson ('Bride Wars', 'Almost Famous') en Oscarwinnaar Matthew McConaughey ('Intersellar', 'The Wolf of Wall Street').

Andie Anderson krijgt als journaliste de opdracht om een verslag te schrijven over alle mogelijke situaties die een liefdesrelatie op de klippen kunnen doen lopen. Andie krijgt 10 dagen de tijd om een man aan de haak te slaan om vervolgens de ene flater na de andere te slaan, zodat die meteen terug uit haar leven verdwijnt. Ze richt haar pijlen op de reclamemaker Ben Barry, maar ze beseft niet dat hij een omgekeerde weddenschap heeft aangegaan.

Op woensdag 22 februari staat om 20.40 uur de romantische komedie 'No Strings Attached' met in de hoofdrollen Oscarwinnares Natalie Portman ('Black Swan', 'V for Vendetta') en Ashton Kutcher ('That '70s Show', 'Two and a Half Men') op het programma. Emma is een drukbezette arts die een perfecte regeling heeft getroffen met haar beste vriend Adam: een seksuele relatie zonder verplichtingen. Kunnen ze echter beste vrienden blijven wanneer hun relatie meer dreigt te worden?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers