De Brit Awards op Q2

vrijdag 17 februari 2017

Op vrijdag 24 februari om 22.50 uur brengt Q2 de Brit Awards 2017. Tijdens de 37ste uitreiking treden o.a. Ed Sheeran, Bruno Mars, Robbie Williams, Emeli Sandé en Little Mix op. De Britse televisiepresentatoren Dermot O'Leary en Emma Willis praten de awardshow aan elkaar.

Skepta en Little Mix sleepten de meeste nominaties in de wacht. Ze worden op de voet gevolgd door de intussen overleden David Bowie met twee nominaties.

Op dinsdag 21 februari staat om 20.15 uur de wedstrijd tussen Manchester City en Monaco in de achtste finales van de UEFA Champions League op het programma. Een dag later, op woensdag 22 februari, is het om 20.15 uur de beurt aan FC Porto en Juventus.

De tweevoudig Oscarwinnende film 'Django Unchained' staat op zaterdag 18 februari om 20.35 uur op het programma. De cast bestaat uit Oscarwinnaars Leonardo DiCaprio (Calvin Candie), Jamie Foxx (Django), Christoph Waltz (Dr. King Schultz), maar ook Kerry Washington (Broomhilda von Shaft ) en Samel L. Jackson (Stephen) spelen een rol in de film. Diezelfde avond om 23.40 uur is er de tv-première van 'The Monkey's Paw' met de Golden Globe-genomineerde Charles S. Dutton (Detective Margolis).

Op donderdag 23 februari zendt Q2 om 20.35 uur de tv-première van 'Out of the Furnace' uit met Woody Harrelson (Harlan DeGroat), Christian Bale (Russell Baze), Willem Dafoe (John Petty), Casey Affleck (Rodney Baze Jr.) en Forest Whitaker (Wesley Barnes). In de film belandt Russell in de gevangenis, waardoor zijn broer Rodney door schulden in contact komt met één van de meest gewelddadige criminele bendes van de stad. Eenmaal terug vrij zal Russell moeten kiezen tussen zijn eigen vrijheid of alles op het spel zetten om zijn broer te redden.

Johny Voners in 'FC De Kampioenen' (foto: VRT)

Xavier ontmoet een oude liefde. Janine wordt zijn nieuwe overste in de kazerne. Fernand probeert Carmen ongerust te maken door allerlei insinuaties. Carmen beweert niet jaloers te zijn, maar maakt zich meer en meer zorgen. Ze besluit op onderzoek te gaan. Marc en Bieke passen op het zoontje van een collega. Fernand mist daardoor heel wat nachtrust.

'F.C. De Kampioenen', om 20.45 uur op Eén.