'Het Perfecte Koppel' zondag met Sofie en Gunther

zaterdag 16 februari 2013

De gelukkigen die in de tweede aflevering van 'Het Perfecte Koppel' door Cath Luyten worden gescheiden, zijn Sofie Leysen en Gunther Bogaerts. Marcel Vanthilt onderwerpt hen op zondag 17 februari aan een sympathieke relatietest.

Sofie is 24 jaar oud en werkt bij een bank. Gunther is 31 en een rasechte boerenzoon. Hij verdeelt zijn aandacht tussen zeventig koeien, zijn job als leraar en Sofie natuurlijk. Gunther en Sofie groeiden op op amper vierhonderd meter van elkaar en kennen elkaar al heel lang, maar werden pas een koppel op oudejaarsavond 2006. Sofie gooide al haar charmes en overtuigingskracht in de strijd om Gunther op de knieën te krijgen. Met een perfecte kus achter de automaat van de jeugdclub in hun dorp wist ze hem voorgoed te strikken.

Ondertussen zijn Sofie en Gunther zeven jaar samen, maar ze wonen allebei nog bij hun ouders. Deze week ruilen ze met plezier de geborgenheid van Hotel Mama voor de zetel van 'Het Perfecte Koppel'.

Weet Gunther hoe oud Sofie was toen ze voor het eerst kuste? Kent Sofie de nummerplaat van zijn lievelingstractor? En weet Gunther waar Sofie zich bij hem aan stoort?

Over 'Het Perfecte Koppel'
Exact 48 uur voor 'Het Perfecte Koppel' begint, worden Sofie en Gunther gescheiden en naar twee geheime locaties gebracht. Cath Luyten is de vaste scheidingsdame met dienst. Twee dagen lang hebben beide partners geen contact met elkaar: geen telefoon, geen e-mail, zelfs geen sms’je. Tijdens dat isolement krijgen zowel de man als de vrouw opdrachten die ze in het programma zullen moeten uitvoeren.

Na twee dagen worden de man en vrouw apart naar de studio gebracht. Daar wachten hun familie, vrienden, collega’s en Marcel Vanthilt. En ook daar blijven ze van elkaar gescheiden. Ze mogen in dezelfde zetel plaatsnemen, vlakbij elkaar, maar ze krijgen elkaar niet te zien. Doorheen hun zetel loopt een houten scheidingswand. En dat blijft zo, vijf quizrondes lang.
Tijdens die quizrondes worden de partners uitgedaagd op alle terreinen van hun relatie: hun liefde voor elkaar, hun kennis over elkaar en hun verlangen naar elkaar. Man en vrouw moeten bewijzen dat ze elkaar door en door kennen. Dat ze alles voor elkaar overhebben. Dat ze zich de voorbije 48 uur goed voorbereid hebben. Hoe beter ze het doen, hoe meer geld ze winnen: in elke ronde is duizend euro te verdienen.

Pas helemaal aan het einde van het programma wordt het koppel herenigd. Voor het eerst in 48 uur zien ze elkaar terug. Maar voor ze elkaar in de armen mogen vallen, wacht hen de ultieme uitdaging: in een heel bijzonder finalespel moeten ze elkaar een perfect getimede kus geven op de tonen van hun favoriete liefdeslied. De perfecte kus. Als dat lukt, verdubbelen ze hun verzamelde geldbedrag.

'Het Perfecte Koppel', zondag 17 februari om 20.00 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo 2BE logo 2014 V3

George Needleman wordt wakker geschud wanneer hij ontdekt dat zijn bedrijf, Lockwise Industries, mensen oplicht met beleggingen. George krijgt heel wat aanklachten en doodsbedreigingen over zich heen. Hij en zijn familie moeten onderduiken. Ze krijgen hiervoor hulp van Brian, een federale aanklager, die hen naar een veilige plaats brengt: tante Madeas huis. Samen proberen ze de kwade menigte te slim af te zijn en proberen ze hun leven terug op het rechte pad te krijgen.

Met: Tyler Perry (Madea Simmons), Eugene Levy (George Needleman), Romeo Miller (Jake Nelson), Denise Richards (Kate Needleman)

'Tyler Perry's Madea's Witness Protection', om 20.35 uur op 2BE.

Dossiers