De highlights van Q2

vrijdag 14 september 2018

Op maandag 17 september brengt Q2 om 22.20 uur het tweede én laatste deel van de 'Qdoc' Gordon Ramsay on cocaine, waarin Gordon Ramsay onderduikt in de wereld van cocaïne.

Cocaïne is populair onder de Britten en kent veel gebruikers in de culinaire wereld. De chef-kok reist onder meer af naar Midden- en Zuid-Amerika om de herkomst van cocaïne te achterhalen en te ontdekken hoe  drugskartels de drug op grote schaal exporteren.

Op vrijdag 21 september brengt Q2 om 20.30 uur een nieuwe Q-movie 'Gods of Egypt', met in de hoofdrol Gerard Butler en Nikolaj Coster-Waldau, beter bekend als Jaime Lannister uit 'Game of Thrones'. In de film heeft Set, de meedogenloze god van de duisternis, het voorspoedige Egypte ondergedompeld in chaos en oorlog. De heldhaftige sterveling Bek onderneemt een epische tocht om zijn ware liefde te redden en de wereld te verlossen van deze tiran. Samen met de gevallen god Horus begint hij een onwaarschijnlijke strijd tegen Set en zijn leger. Zijn ze klaar voor de ultieme confrontatie?

De voetbalfan kan op 19 september om 20.30 uur bij Q2 terecht voor de live uitzending van de Champions League-wedstrijd tussen Real Madrid en AS Roma. Real Madrid bewees dankzij drie overwinningen op rij in de Champions League dat zij heer en meester zijn in het voetbal. Kan de ploeg dit ook zonder hun topscorer Cristiano Ronaldo waarmaken?

Voortaan is 'America's Got Talent' elke zondagavond bij Q2 om 20.30 uur te zien. In de derde auditieronde op 16 september om 20.30 uur staat een nieuwe lichting kandidaten te popelen om hun talenten aan de jury en het publiek te tonen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.

Dossiers