Vrijdag koersdag: Kampioenschap van Vlaanderen op VTM

donderdag 13 september 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Het startschot van het wielerweekend valt vrijdagnamiddag. Dan wordt in het regelmatigheidscriterium Napoleon Games Cup gestreden om de titel Kampioen van Vlaanderen, met een klassieke wedstrijd door de West-Vlaamse dorpen Koolskamp, Pittem en Egem.

Wie wordt de opvolger van de Colombiaan Fernando Gaviria? Wat kunnen Belgen als Timothy Dupont en Jasper Stuyven tegen enkele van de strafste sprinters ter wereld, zoals Dylan Groenewegen, André Greipel, John Degenkolb. De wedstrijd is vanaf 15.25 uur te volgen bij VTM, met live commentaar van Merijn Casteleyn en Gianni Meersman.

'Napoleon Games Cup: Kampioenschap van Vlaanderen in Koolskamp', vrijdag 14 september om 15.25 uur op VTM.

logo VTM logo

Lim, Shaun en Morgan bereiden zich voor op de operatie van een 14-jarig meisje dat geboren is met haar hart buiten haar borstkas. Gezien haar leeftijd zou er genoeg ruimte moeten zijn om het hart terug te kunnen plaatsen. Wanneer uit de CT-scan blijkt dat dit toch niet het geval is, stelt Morgan een ingreep voor waar Shaun twijfels over heeft. Een andere patiënt is de 12-jarige Eric, die ernstig ziek is en met spoed een levertransplantatie nodig heeft. Een veroordeelde moordenaar wil orgaandonor zijn, maar iedereen heeft grote twijfels over zijn motieven.

'The Good Doctor', om 23.45 uur bij VTM.