De highlights van Play Sports

woensdag 13 september 2017

De Europa League trekt zich weer op gang! Arsenal neemt voor het eerst deel aan de competitie, ze krijgen meteen het bezoek van Köln. Ook Milan mag zich opnieuw tonen op het Europese toneel en gaat op bezoek bij Austria Wien.

In het weekend staan er ook weer enkele topwedstrijden op het programma. Zo is er zondag onder andere PSV – Feyenoord en keert Wayne Rooney met Everton terug naar Old Trafford. Chelsea krijgt bovendien ook Arsenal op bezoek!

In eigen land krijgen we een nagelbijter in de kelder van het klassement. KV Oostende en KAA Gent gaan op zoek naar een belangrijke driepunter. Wie kan de gemiste competitiestart achter zich laten en aanknopen met een overwinning? En hoe brengen revelaties Antwerp en Moeskroen het er dit weekend vanaf?

Ook de wereldbeker veldrijden gaat opnieuw van start. Het Amerikaanse Iowa vormt het decor voor de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen. Wat kunnen Wout Van Aert en Sanne Cant in de eerste wereldbekercross van het seizoen?

Een nieuwe jaargang van de Audi Hockey League start zondag. Watducks en Braxgata spelen er meteen de eerste topper van het seizoen!

Tot slot is er ook opnieuw Formule 1. Kan Stoffel Vandoorne punten sprokkelen in de 14de GP van het seizoen?

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 7 september tot en met woensdag 13 september, kijk op http://www.playsports.be.

Veerle Baetens en Gilles De Schrijver in 'Code 37' (foto: VTM - © VMMa 2012)

In een hotel in Gent wordt het lichaam aangetroffen van Kristien Devadder, een 35-jarige headhunter die keurig getrouwd is met een tandarts en mama van een vierjarig dochtertje. Alles wijst op een uit de hand gelopen spelletje wurgseks. Voor kersvers hoofdinspecteur bij de zedenrecherche, Hannah Maes, is dit reden genoeg om de zaak af te snoepen van de collega's van moordzaken. Haar team - oude rot Charles, macho Bob en benjamin Kevin - stellen zich vragen bij deze zet, maar ze kunnen niet anders dan hun gedreven en eigenzinnige bazin te volgen. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat het slachtoffer een nymfomane was die er een dubbelleven op nahield. Wie was de one night stand die haar uiteindelijk fataal is geworden?

'Code 37', om 22.10 uur op CAZ.