De highlights van Play Sports

woensdag 13 september 2017

De Europa League trekt zich weer op gang! Arsenal neemt voor het eerst deel aan de competitie, ze krijgen meteen het bezoek van Köln. Ook Milan mag zich opnieuw tonen op het Europese toneel en gaat op bezoek bij Austria Wien.

In het weekend staan er ook weer enkele topwedstrijden op het programma. Zo is er zondag onder andere PSV – Feyenoord en keert Wayne Rooney met Everton terug naar Old Trafford. Chelsea krijgt bovendien ook Arsenal op bezoek!

In eigen land krijgen we een nagelbijter in de kelder van het klassement. KV Oostende en KAA Gent gaan op zoek naar een belangrijke driepunter. Wie kan de gemiste competitiestart achter zich laten en aanknopen met een overwinning? En hoe brengen revelaties Antwerp en Moeskroen het er dit weekend vanaf?

Ook de wereldbeker veldrijden gaat opnieuw van start. Het Amerikaanse Iowa vormt het decor voor de eerste wereldbekerwedstrijd van het seizoen. Wat kunnen Wout Van Aert en Sanne Cant in de eerste wereldbekercross van het seizoen?

Een nieuwe jaargang van de Audi Hockey League start zondag. Watducks en Braxgata spelen er meteen de eerste topper van het seizoen!

Tot slot is er ook opnieuw Formule 1. Kan Stoffel Vandoorne punten sprokkelen in de 14de GP van het seizoen?

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 7 september tot en met woensdag 13 september, kijk op http://www.playsports.be.

Bert Verbeke (Laurent Vandenbergh), Hilde De Baerdemaeker (Liese Meerhout), Luk Wyns (Michael Masson) en Lotte Pinoy (Sofie Jacobs) in 'Coppers' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Een fietser ontdekt in een bos in Ranst het levenloze lichaam van studente Isaura Nackaerts, opgehangen aan een boomtak met haar broeksriem. De piste zelfmoord wordt snel verlaten: Isaura werd namelijk eerst gewurgd en pas daarna opgehangen. Getuigen zagen haar ruziemaken met haar oudere broer, maar volgens Isaura's ouders had ze al meer dan een jaar geen contact meer met hem.

'Coppers', om 22.50 uur bij VTM.