De highlights van Play Sports

woensdag 11 oktober 2017

Na de interlandbreak gaan de Europese voetbalcompetities weer van start. In België is het tijd voor onder andere KV Mechelen – Anderlecht en KV Oostende – Club Brugge.

In het buitenland is het uitkijken naar toppers als Liverpool – Man United en  Atlético – Barcelona!

Ook in Azië staat er dit weekend heel wat te gebeuren. In China vindt het ATP-tornooi van Shanghai plaats, in Maleisië wordt gestreden om de CIMB Classic golf. Iets dichter bij huis staat er ook de Italian Open Golf op het programma, daar kijken we uit naar landgenoten Thomas Detry en Nicolas Colsaerts!

Zonhoven is het decor voor de tweede manche van de Telenet Superprestige veldrijden. ‘De Kuil’ zorgt er ieder jaar weer voor het nodige spektakel en dat zal dit jaar niet anders zijn. Krijgen we een mooie strijd tussen Van der Poel en Van Aert?

Natuurlijk blijven ook de basket- en volleyfans niet in de kou staan, met Charleroi - Oostende in de Euromillions Basketball League en Roeselare – Aalst in de Euromillions Volley League.

Tot slot krijgt Leuven Daring op bezoek in de Audi Hockey League!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 12 oktober tot en met woensdag 18 oktober, kijk op http://www.playsports.be.

logo VTM logo

Violet Sanford trekt als jonge songwriter naar New York in de hoop daar haar droom waar te maken. Alles gaat echter veel moeilijker dan ze gehoopt had. Ze krijgt haar demo's niet bij de juiste mensen en tot overmaat van ramp wordt er ingebroken in haar appartement. Er zit niets anders op dan een job te zoeken. Ze krijgt gelukkig werk aangeboden in nachtclub Coyote Ugly. Deze bar is enorm populair omwille van de sexy barvrouwen die hun klanten opzwepen en uitdagen, iets waar Violet geen flauw benul van heeft...

'Coyote Ugly', film uit 2000 om 21.40 uur op VTM.