De highlights van Play Sports

woensdag 11 oktober 2017

Na de interlandbreak gaan de Europese voetbalcompetities weer van start. In België is het tijd voor onder andere KV Mechelen – Anderlecht en KV Oostende – Club Brugge.

In het buitenland is het uitkijken naar toppers als Liverpool – Man United en  Atlético – Barcelona!

Ook in Azië staat er dit weekend heel wat te gebeuren. In China vindt het ATP-tornooi van Shanghai plaats, in Maleisië wordt gestreden om de CIMB Classic golf. Iets dichter bij huis staat er ook de Italian Open Golf op het programma, daar kijken we uit naar landgenoten Thomas Detry en Nicolas Colsaerts!

Zonhoven is het decor voor de tweede manche van de Telenet Superprestige veldrijden. ‘De Kuil’ zorgt er ieder jaar weer voor het nodige spektakel en dat zal dit jaar niet anders zijn. Krijgen we een mooie strijd tussen Van der Poel en Van Aert?

Natuurlijk blijven ook de basket- en volleyfans niet in de kou staan, met Charleroi - Oostende in de Euromillions Basketball League en Roeselare – Aalst in de Euromillions Volley League.

Tot slot krijgt Leuven Daring op bezoek in de Audi Hockey League!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 12 oktober tot en met woensdag 18 oktober, kijk op http://www.playsports.be.

Veerle Baetens en Gilles De Schrijver in 'Code 37' (foto: VTM - © VMMa 2012)

In een hotel in Gent wordt het lichaam aangetroffen van Kristien Devadder, een 35-jarige headhunter die keurig getrouwd is met een tandarts en mama van een vierjarig dochtertje. Alles wijst op een uit de hand gelopen spelletje wurgseks. Voor kersvers hoofdinspecteur bij de zedenrecherche, Hannah Maes, is dit reden genoeg om de zaak af te snoepen van de collega's van moordzaken. Haar team - oude rot Charles, macho Bob en benjamin Kevin - stellen zich vragen bij deze zet, maar ze kunnen niet anders dan hun gedreven en eigenzinnige bazin te volgen. Tijdens het onderzoek wordt al snel duidelijk dat het slachtoffer een nymfomane was die er een dubbelleven op nahield. Wie was de one night stand die haar uiteindelijk fataal is geworden?

'Code 37', om 22.10 uur op CAZ.