De highlights van Play Sports

woensdag 11 oktober 2017

Na de interlandbreak gaan de Europese voetbalcompetities weer van start. In België is het tijd voor onder andere KV Mechelen – Anderlecht en KV Oostende – Club Brugge.

In het buitenland is het uitkijken naar toppers als Liverpool – Man United en  Atlético – Barcelona!

Ook in Azië staat er dit weekend heel wat te gebeuren. In China vindt het ATP-tornooi van Shanghai plaats, in Maleisië wordt gestreden om de CIMB Classic golf. Iets dichter bij huis staat er ook de Italian Open Golf op het programma, daar kijken we uit naar landgenoten Thomas Detry en Nicolas Colsaerts!

Zonhoven is het decor voor de tweede manche van de Telenet Superprestige veldrijden. ‘De Kuil’ zorgt er ieder jaar weer voor het nodige spektakel en dat zal dit jaar niet anders zijn. Krijgen we een mooie strijd tussen Van der Poel en Van Aert?

Natuurlijk blijven ook de basket- en volleyfans niet in de kou staan, met Charleroi - Oostende in de Euromillions Basketball League en Roeselare – Aalst in de Euromillions Volley League.

Tot slot krijgt Leuven Daring op bezoek in de Audi Hockey League!

Voor een volledig overzicht van de uitzendingen van donderdag 12 oktober tot en met woensdag 18 oktober, kijk op http://www.playsports.be.

Jim Levenstein heeft eindelijk al zijn moed bij elkaar geraapt om zijn vriendin Michelle ten huwelijk te vragen. Ze zegt toe, maar Jim ontdekt al snel dat er hem een nog grotere uitdaging wacht: een goede indruk maken op zijn aanstaande schoonouders. Terwijl Jim er alles aan wil doen om de ouders van Michelle te imponeren, bewegen Finch en Stifler hemel en aarde om haar jongere zus in bed te krijgen. En dan is er ook nog Jims vrijgezellenavond, dat een onvergetelijk gebeuren belooft te worden.

Met: Jason Biggs (Jim Levenstein), Seann William Scott (Steve Stifler), Alyson Hannigan (Michelle Flaherty), Eddie Kaye Thomas (Paul Finch), Thomas Ian Nicholas (Kevin Myers).

'American Pie: The Wedding', om 20.40 uur op CAZ.