Een nieuwe VTM-week met 'Miljonair' en 'Twee Meisjes op het Strand'

vrijdag 11 augustus 2017

In de eerste aflevering van '2 Meisjes op het Strand', op vrijdag 18 augustus, trekken Laura Tesoro en Olga Leyers het grootste strandfeest van het jaar op gang vanop het Klein Strand in Oostende.

Tal van bekende artiesten, waaronder Natalia, Milow, Isabelle A, Buurland, Ozark Henry, Sarah Bettens, Stijn Meuris en Belle Perez brengen er de ene zomerhit na de andere.

Tijdens de tweede week van 'Miljonair', van maandag 14 tot donderdag 17 augustus, maakt een nieuwe lichting kandidaten kans op de hoofdprijs van één miljoen euro.

Een zonovergoten land dat barst van de cultuur, waar je tegelijk kan genieten van het dolce far niente, het zalige nietsdoen. Daarvoor trekt 'Met Vier in Bed' van maandag 14 tot en met donderdag 17 augustus naar Italië. Tijdens deze 11de week brengt het programma voor het eerst een bezoek aan Sardinië, het tweede grootste eiland in de Middellandse Zee en een ware trekpleister voor toeristen vanwege zijn subtropische klimaat en indrukwekkende geschiedenis. De bruisende hoofdstad Cagliari is het decor voor deze eerste kennismaking met het Italiaanse eiland.

In 'Telefacts Zomer', op dinsdag 15 en donderdag 17 augustus, brengt Julie Colpaert de tweedelige reportage De geheimen van een Spaans all-in hotel. De reportage volgt het reilen en zeilen achter de schermen van het Holiday World-resort in Benalmadena, het grootste all-in hotel aan de Costa del Sol. Het gros van hun cliënteel zijn Britten, die ervoor kiezen om een hele week lang ongelimiteerd te eten en te drinken.

Op zaterdag 12 augustus is er de tv-première van A'lexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day', met in de hoofdrollen Steve Carell en Jennifer Garner. Daarin beleeft de 11-jarige Alexander de allerergste dag van zijn leven. Op zondag 13 augustus pakt VTM uit met de tv-première van 'The Book Thief', gebaseerd op de internationale bestseller van Markus Zusak. De film speelt zich af te midden van de verschrikkingen van de Tweede Wereldoorlog en vertelt het verhaal van Liesel, een meisje dat naar een pleeggezin wordt gestuurd en daar de geneugten van het lezen ontdekt. Het oorlogsdrama, met o.a. Emily Watson in de hoofdrol, werd genomineerd voor een Oscar.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Maarten Vangramberen en Ronald Gaastra in 'Wereldrecord' (foto: Canvas - © VRT 2018)

30 juli 2009. Op de wereldkampioenschappen zwemmen in Rome duikt de Braziliaan Cesar Cielo Filho onder de 47 seconden op het koningsnummer, de 100 meter vrije slag. Maarten doet de test in het InnoSportLab De Tongelreep in Eindhoven en stelt vast dat ook hij sneller zwemt met het polyurethaan pak van Cielo. In het zwembad van de KU Leuven krijgt Maarten van sportwetenschapper Jonas Martens te horen dat hij een uitstekende drijver is. Hij is een bevoorrechte getuige op een training van de zilveren medaille op de Spelen van Rio, Pieter Timmers, die ook nu nog elke dag moet schaven aan zijn zwemtechniek. En Maarten stelt vast dat er bij het wereldrecord van Cielo ook nu nog altijd wat bedenkingen zijn. Komen aan het woord: Jonas Martens (KUL), Sander Schreven en Roald van der Vliet (InnoSportLab Eindhoven), trainer Ronald Gaastra en zwemmer Pieter Timmers.

'Wereldrecord', om 21.15 uur op Canvas.

Dossiers