De blikvangers op CAZ

vrijdag 11 augustus 2017

Op zaterdag 12 augustus staat om 20.40 uur de Britse sciencefictionfilm 'Alien' op het programma met Sigourney Weaver, Tom Skerritt en John Hurt. De film won een Oscar.

Een Amerikaans ruimteschip is op terugweg naar de aarde met een grote lading erts. Wanneer de boordcomputer van het schip een vreemd signaal opvangt, gaat de bemanning op onderzoek uit. Wat begint als een routineklus escaleert al snel in een ware nachtmerrie wanneer ze een buitenaardse levensvorm ontdekken en hem mee aan boord nemen.

Op dinsdag 15 augustus brengt CAZ om 20.40 uur de spionagethriller 'A Most Wanted Man' met Oscarwinnaar Philip Seymour Hoffman, Golden Globe-winnares Robin Wright, Rachel McAdams en Willem Dafoe in de hoofdrollen. 'A Most Wanted Man' speelt zich af in het Duitse Hamburg. Een gewonde half Tsjetsjeens-half Russische man is er op de vlucht en komt terecht in de Islamitische gemeenschap van de stad. Hij gaat op zoek naar hulp en probeert het fortuin van zijn overleden vader te bemachtigen. Tijdens zijn zoektocht krijgt hij hulp van een jonge vrouwelijke advocate en een Britse privé-bankier, maar de Duitse spionneneenheid zit hen op hielen.

'Midsomer Murders' (foto: BBC First -  BBC Worldwide 2016)

Een internationale wielerwedstrijd strijkt neer in het dorpje Burwood Mantle. Wanneer de wedstrijdleider vermoord teruggevonden wordt, komen hoofdinspecteur Barnaby en inspecteur Nelson terecht in een competitief wereldje vol afpersing, omkoperij en bloedvergieten, waarbij winnen het enige doel is.

'Midsomer Murders', om 20.35 uur op En.