'At The Festivals' kampeert volgende week op Pukkelpop

vrijdag 11 augustus 2017
Foto: Q2 - © MEDIALAAN 2017

Vanaf donderdag 17 augustus gaat 'At the Festivals' drie dagen live vanop Pukkelpop in Kiewit. Q2 is zo de enige televisiezender die live uitzendt vanop het festival.

Naast live muziek doen Sean Dhondt, An Lemmens en Olga Leyers ook heel wat interviews met de artiesten. Op dinsdag 15 augustus is er om 23.15 uur ook nog een special over de Lokerse Feesten met daarin de hoogtepunten van het festival.

Q2 brengt op dinsdag 15 augustus en woensdag 16 augustus om 20.15 uur de eerste wedstrijden in de Play-Offs van de UEFA Champions League. Wie het tegen elkaar zal opnemen, wordt tijdens de loting op vrijdag 4 augustus duidelijk.

De tweevoudig Oscarwinnende film 'Master and Commander: The Far Side of the World' van Peter Weir staat op donderdag 17 augustus om 20.35 uur op het programma bij Q2. Oscarwinnaar Russell Crowe ('Gladiator') speelt de hoofdrol van kapitein Jack Aubrey in het avonturendrama, dat zich afspeelt ten tijde van Napoleon.

Op zaterdag 12 augustus is er om 20.35 uur de tv-première van 'The Deadly Game', met Gabriel Byrne ('The Usual Suspects'), Rufus Sewell ('The Illusionist') en Toby Stephens ('Die Another Day') in de hoofdrollen. In de film komt inbreker Riley (Toby Stephens) ongewild terecht in een dodelijk kat en muisspel tussen politierechercheur Jonathan Parker (Rufus Sewell) en de beruchte Londense misdaadbaas Joseph Corso (Gabriel Byrne). Zonder dat Riley het beseft loopt alles uit de hand en is niets meer wat het lijkt.

Julie Colpaert in 'Telefacts Zomer' (foto: VTM - © MEDIALAAN 2016)

Angelina Jolie is een Hollywoodfenomeen. Ze vormde 10 jaar lang een sprookjeskoppel met Brad Pitt, tot het vorig jaar tot een breuk kwam. Jolie is voor velen een rolmodel door haar humanitair werk voor de VN. Maar ze heeft ook een duistere kant, met een drugsverleden en excentrieke ideeën. Een portret van Angelina Jolie, van wie ze vroeger was tot wie ze nu geworden is, met beelden die nog nooit eerder getoond zijn.

'Telefacts Zomer', om 22.10 uur op VTM.